Diablo 4’ün 5. Sezonu Hatayla Başladı

diablo 4

Diablo 4‘ün Cehennem Orduları isimli yeni sezonunda eşyaları etkileyen bir problem var.

5. sezonda oyuncuların düşman dalgalarına karşı savaştığı yeni bir oyun modu var. Zaten sezona Cehennem Orduları (Infernal Hordes) adını veren de bu mod. Oyuncular düşman dalgalarını geçtikçe Aether isimli para birimi topluyorlar. Aether etkinlik sonundaki ödül sandıklarını açmak için kullanılıyor. Bu sandıklardan eşyalar ve malzemeler düşüyor. Yeni modun 6. kademesinde 60 Aether karşılığında garantili olarak büyük eklere sahip eşya veriliyor. Ancak oyundaki hata garantili eşyanın düşmesini engelliyor. 7. kademe ve üstünde böyle bir problem yok. Sadece 6. kademede sorun var. Oyuncular söz konusu hatayı bildirdi. Blizzard’ın küçük güncellemeyle problemi çözmesi bekleniyor.

diablo 4

Diablo 4‘ün ek paketi Vessel of Hatred ilgili halen birçok detay bilinmiyor. Söylentilere göre ek pakette paralı asker sistemi olacak. Oyuncular altın karşılığında yanına yardımcı alabilecek. Bu paralı askerler Diablo 2’de vardı. Diablo 2: Lord of Destruction’da da askerler ekipman sistemine sahip olmuştu. Silah, zırh ve başlığı değiştirilebiliyordu. Vessel of Hatred’da paralı askerlerin ekipman sistemi ve büyük ihtimalle yetenek ağacı olacak.

Diablo 2’nin çok sevilen rune sistemi Diablo 4’te de kendine yer bulabilir. Oyun sektöründen isimsiz kaynaklar Blizzard’ın, rune’ları Diablo 4’e eklemeyi planladığını ileri sürdü. Kaynaklar şirketin oynanıştaki dengeyi sağlamak için detaylı hareket ettiğini söyledi. Rune sisteminin Vessel of Hatred’la birlikte geleceğine dair bir takım rivayetler vardı, ancak taze bir rapora göre rune sistemi oyuna genişleme paketiyle değil, sezon güncellemesiyle eklenecek.

A Quiet Place Oyununun Çıkış Tarihi Açıklandı