Yurt dışında en çok izlenen filmler (8 – 14 Temmuz)

spiderman

#İŞBİRLİĞİ

Geçtiğimiz hafta sonunda vizyona giren Spider-Man fırtınalar estirmeye devam ediyor. İşte geçtiğimiz hafta yurt dışında en çok izlenen filmler!

Genel olarak yabancı film denildiğinde pek çoğumuzun aklına uçuk bütçelere sahip Hollywood filmleri gelir. Kaliforniya eyaletinde bulunan Los Angeles şehrinin en şirin kasabalarından biri olarak ün salan Hollywood, pek çok film stüdyosuna ve ünlü isme ev sahipliği yapması nedeniyle sinema kültüründe bir ikon haline gelmiştir.

Aslında Hollywood yapımı olarak nitelendirdiğimiz pek çok yapım, dünyanın farklı bölgelerinde çekilen ABD yapımı filmlerdir. Örneğin geçtiğimiz hafta vizyona giren Spider-Man Far from Home’un büyük bir bölümü İngiltere’de çekilmişti. Fakat bu durum filmin Hollywood menşei bir yapıda olmasına engel teşkil etmiyor.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın

Dolayısıyla ABD’de vizyona giren her filmin, dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli merak uyandırdığı inkar edilemez. Bu yüzden bizler de yurt dışında en çok izlenen filmleri listelerken, aslında ABD’de en çok izlenen filmleri baz alıyoruz.

Peki geçtiğimiz hafta ABD’de en çok izlenen filmler hangileri oldu? Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri geçtiğimiz hafta yurt dışında en çok izlenen filmler listemiz ile başbaşa bırakalım. (Diğer filmler için sayfayı değiştiriniz.)

Geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmleri

Yesterday

Geçtiğimiz Hafta Sonu Hasılatı: 6.75 milyon dolar
Dünya Çapında Toplam Hasılat: 80.51 milyon dolar