Yeni Telegram güncellemesi birçok önemli yenilik içeriyor

Telegram ücretli sisteme

Dünyanın en popüler ikinci anlık mesajlaşma servisi Telegram, yine oldukça kapsamlı bir güncelleme paketiyle karşımıza çıkıyor.

Yeni Telegram güncellemesi birçok önemli yenilik içeriyor. Telegram, arkadaşlarınız, aileniz ve meslektaşlarınızla hızlı ve güvenilir bir iletişim sağlayan bulut tabanlı bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. 2013 yılında Pavel ve Nikolai Durov kardeşler tarafından kurulmuş ve o zamandan beri dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri haline gelmiştir.

Telegram, iOS cihazlar için yeni uygulamasını duyurdu

Telegram, mesaj ve aramaların yalnızca gönderen ve alıcının erişebileceği benzersiz bir şifreleme anahtarıyla korunduğu uçtan uca şifrelemeyi destekler. Ayrıca grup sohbetleri, sesli aramalar ve 2GB’a kadar dosya gönderme gibi özellikler sunar. Ek olarak, Telegram’ın sağlam bir API’sı vardır ve geliştiricilerin uygulamaya entegre edebileceği botlar, oyunlar ve diğer hizmetler oluşturmasına olanak tanır. Telegram’ın yeni güncellemesi, uygulamaya heyecan verici özellikler getiriyor.

Telegram kurucusu, ücretli özelliklerin yakında geleceğini doğruladı

Yeni Telegram güncellemesi birçok önemli yenilik içeriyor

Telegram, kullanıcı deneyimini geliştirecek birçok yeni özellik ve iyileştirme duyurdu. Yeni özellikler arasında paylaşılabilir sohbet klasörleri, özel duvar kağıtları ve daha iyi botlar bulunuyor. Kullanıcılar artık tek bir bağlantıyla tüm sohbet klasörlerini paylaşarak arkadaşlarını gruplara veya haber kanalı koleksiyonlarına davet etmeleri daha kolay hale gelecek. Özel duvar kağıtları da, favori fotoğraflardan ve renk kombinasyonlarından oluşturulup belirli sohbetlerde kullanılabilecek. Botlar da geliştirildi ve gruplarda işbirliği ve çok oyunculu özellikleri destekleyen web uygulamaları barındırma yeteneği kazandı.

Telegram kurucusu, ücretli özelliklerin yakında geleceğini doğruladı

Ek olarak, ekler için kaydırmak artık daha hızlı ve birçok arayüz iyileştirmesi yapıldı. Grup üyeleri, 100’den az üyeli gruplarda mesajların ne zaman okunduğunu görebilecekler, bu da hayat kalitesini artıracak bir iyileştirme. En yeni iPhone kullanıcıları, profil resimlerini kaydırırken yeni animasyonlardan da keyif alacaklar. Bu yeni özellikler, hızlı, güvenli ve özellik açısından zengin bir mesajlaşma uygulaması arayanlar için Telegram’ı daha da iyi bir seçenek haline getiriyor. Yeni Telegram güncellemesi birçok önemli yenilik içeriyor.

Twitter, eski Mavi Tık işaretlerini kaldırmaya başladı