iQOO yeni akıllı telefon modeli ile dikkatleri üzerine çekti

iQOO 11 1

Akıllı telefon dünyasının fiyat performans odaklı telefon üreticilerinden biri olan iQOO, yeni akıllı telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

iQOO yeni akıllı telefon modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Çin pazarında yeni birkaç telefon piyasaya sürmeyi planlayan iQOO, muhtemelen Mayıs ayında iQOO Neo 8 ve iQOO Neo 8 Pro‘yu tanıtacak. Pro modeli, dünyanın ilk Dimensity 9200 Plus destekli akıllı telefonu olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor. Aynı çipe sahip iQOO 11S ise bu yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Markanın ayrıca iQOO 12 ve iQOO 12 Pro bayrak gemisi telefonları üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bugün, ipucu veren Digital Chat Station standart iQOO 12’nin şarj kapasitelerinin ne olduğunu ortaya çıkardı.

iQOO Neo 7 SE

iQOO, Temmuz 2022’de piyasaya sürülen iQOO 10 Pro‘da 200W kablolu şarjı tanıttı. Ayrıca bu özellik iQOO 11 Pro‘da da sunuldu ve Ocak ayında Çin’de piyasaya sürüldü. Bu telefonlar Çin dışındaki pazarlarda henüz piyasaya sürülmedi. iQOO 10 ve iQOO 11 gibi standart versiyonlar, 120W şarj sunan modelleri sundu.

iQOO 11

iQOO yeni akıllı telefon modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Ocak ayında, ipucu veren DCS, iQOO 12 serisinin standart sürümünün daha hızlı kablolu şarj çözümü ve kablosuz şarj sunabileceğini iddia etti. Yukarıdaki ekran görüntüsünde, ipucu veren bir iQOO telefonunun 5.000mAh batarya kapasitesi ve 200W şarj sunacağı ima ediliyor. Duyum hesabı, iQOO 12‘nin batarya kapasitesi ve şarj kapasitesi hakkında bilgi sızdırdı. iQOO 12’nin ayrıca 50W kablosuz şarj da sunabileceği bir ihtimal var.

iQOO 11

Duyumcu tarafından iQOO 12 serisi hakkında başka bir şey açıklanmadı. iQOO 12 ve 12 Pro‘nun bir sonraki nesil bayrak gemisi telefonları olacağı düşünüldüğünde, her iki telefon veya en azından Pro modeli, yaklaşan Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile donatılmış gelebilir. iQOO 12 serisinin bu yılın sonunda piyasaya sürülme ihtimali var. iQOO yeni akıllı telefon modeli ile dikkatleri üzerine çekti.

Elon Musk, bazı ünlülerin Mavi Tık işaretini ödedi