Xiaomi akıllı televizyon modelleri için yeni adımlar atıyor

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, bir taraftan da akıllı televizyon pazarındaki payını arttırabilmenin planlarını yapıyor.

Xiaomi akıllı televizyon modelleri için yeni adımlar atıyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi, Avrupa’daki mevcut F2 Fire TV serisine yeni bir model ekleyerek yelpazesini genişletti. Xiaomi’nin son modeli, 1.366 x 768 piksel çözünürlük, 60 Hz yenileme hızı ve 178° görüntüleme açısı sunuyor.

Xiaomi Mi TV 4A 40 Horizon Edition duyuruldu

Fire TV arayüzü, kullanıcıların popüler uygulamalardan Netflix, Disney+ ve YouTube gibi içerikleri akmasına olanak tanır. Ek olarak, kullanıcılar Miracast veya AirPlay aracılığıyla Android, IOS veya Mac cihazlarından kablosuz olarak içerik paylaşabilirler.

xiaomi mi tv 4 a

Xiaomi akıllı televizyon modelleri için yeni adımlar atıyor

TV, dahili 10W hoparlörlere sahiptir ve stereo ses sunar. Ayrıca Dolby Audio, DTS Virtual:X ve DTS-HD uyumlu olan hoparlörler Bluetooth 5.0 ve çift bant Wi-Fi bağlantısını da destekler. Kullanıcılar, harici cihazları bağlamak için HDMI, USB 2.0 ve Ethernet bağlantı noktalarını veya 3.5mm kulaklık girişini tercih edebilirler.

Xiaomi Mi TV ES 2022

Xiaomi, F2 Fire TV 32 inç modelinin çıkış tarihini veya fiyatını açıklamadı, ancak İspanya gibi ülkelerde 399 € (~ 437$) fiyatı ile 43 inçlik modelle uyumlu olması bekleniyor. Xiaomi, F2 Fire TV serisine yeni bir ek yaparak Avrupa pazarındaki varlığını genişletmeye devam ediyor ve tüketicilere uygun fiyatlı ancak özelliklerle dolu akıllı TV’ler sunuyor. Bakalım bu hamleler, Xiaomi’nin pazar payını arttırmasına yardımcı olabilecek mi? Xiaomi akıllı televizyon modelleri için yeni adımlar atıyor.

Blizzard, oyun severler için müjdeyi duyurdu