Yeni Star Wars dizisi Andor yayınlandı

Andor

Merakla beklenen yeni Star Wars dizisi Andor izleyici ile buluştu. Disney+ dizinin ilk üç bölümünü aynı anda yayınladı.

Bildiğiniz gibi ülkemizde de yayın yapan Disney+’ın en dikkat çekici yapımlarını Marvel ve Star Wars dizileri oluşturuyor. Disney+’ı bu yapımlar taşıyor desek yanlış olmaz herhalde. Bu yüzden Disney+ da bu içeriklere yenilerini eklemeye devam ediyor. Marvel ve Star Wars dizilerine yenilerini eklemeyi sürdüren Disney+, son olarak da yeni Star Wars dizisi Andor’u izleyicilerin beğenisine sundu. Heyecanla beklenen dizinin ilk üç bölümü dün Disney’ta yayınlandı.

Dizi, Rogue One: A Star Wars Story filminin öncesinde geçiyor ve bu filmde tanıştığımız Cassian Andor karakterinin maceralarını anlatıyor. Filmde olduğu dizide de Cassian karakterine Diego Luna hayat veriyor.

andor 2

Ancak ilk sezonu 12 bölümden oluşan dizi, ton olarak diğer Star Wars dizilerinden biraz daha karanlık ve yetişkin işi olacak gibi duruyordu. Nitekim diziye gelen ilk yorumlar da bu yönde. Andor’un gerek ton gerek hikaye olarak diğer Star Wars dizilerinden ayrıldığı ve daha yetişkin işi bir dizi olduğu konusunda büyük ölçüde hemfikir olunmuş durumda.

The Book of Boba-Fett ve Obi-Wan Kenobi dizileri ile Star Wars hayranlarını pek de tatmin edemeyen Disney+’ın Andor ile beklentileri karşılayıp karşılayamacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Ancak ilk üç bölüme gelen yorumlar oldukça olumlu. Dizinin bu momentumu koruyup koruyamayacağını bekleyip göreceğiz.

Mark Zuckerberg’in serveti erimeye devam ediyor