Onlyfans yıldızı 700’den fazla kişiyle ilişkiye girdi

Onlyfans yıldızı

Bachelor Australia isimli reality şov sayesinde tanınan Belinda Rygier isimli kadın, seks bağımlısı olduğunu itiraf etti.

Onlyfans yıldızı 700’den fazla kişiyle ilişkiye girdi. Bachelor Australia isimli bir şov programında yıldızı parlayan ve ünlü olan Belinde Rygier isimli kadın, bir zamanlar seks bağımlısı olduğunu itiraf etti. 38 yaşındaki olgun güzel, “Eskiden aklımın bir köşesinde hep seks olurdu.” diyerek bir zamanlar seks bağımlısı olduğunu kendi ağzıyla itiraf etti. Bunun elinde olmadığını da söyleyen güzel yıldız, yaşadığı bir olayın kendisi için dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Onlyfans yıldızı

Onlyfans yıldızı 700’den fazla kişiyle ilişkiye girdi

Belinde Rygier sekse eskiden ne kadar düşkün olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Dışarı çıktığım zaman cinsellik yaşamak için potansiyel kişileri arardım. Süpermarket alışverişinde reyondaki ürünlerden çok müşterileri incelerdim.

Onlyfans yıldızı

Bağımlılığımın zirvesindeyken sürekli olarak cinsellik düşünürdüm ve bu benim günlük yaşamamı da etkilerdi. Asla kendimin farkında değildim. Ne istediğimi bilmiyordum ve bu konuda seçici değildim. İşler seni bu kadar kötü etkiliyorken, diğer insanlara zarar vermeye hazırsın. Bu muhtemelen benim en kötü noktamdı.”

Onlyfans yıldızı

İlişki yaşadığı bir adamın kendisini bagaja kilitlediğini de söyleyen Rygier, “Bu olay benim dönüm noktamdı. ‘Kendime yardım etmeliyim’ diye düşündüm. İşte yolculuk burada başladı ve çok hızlı bir dönüşüm oldu. Bir kez değişmeye karar verdiğinizde, çok hızlı bir şekilde gerçekleşir. 700’den fazla kişiyle cinsel ilişkiye girdim. Hayatımda gerçekten eksik olan aşktı.” ifadelerini kullandı.

Cyberpunk 2077, anime sayesinde yeniden popüler oldu