The Mandalorian dizisi hakkında daha fazla detay paylaşıldı

The Mandalorian Dizisi

Disney’in önümüzdeki dönemde hizmete sokacağı dijital yayın servisi için hazırladığı The Mandalorian dizisi hakkında daha fazla detay paylaşıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Disney önümüzdeki günlerde dijital yayın servisi Disney+’ı kullanıma sokacak. Genel kanı Disney+’ın, Netflix’in en büyük rakibi olacağı yönünde. Çünkü Disney bu iş için ciddi bir  yatırım yapmış durumda.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Disney+’da gösterime girecek olan bazı diziler açıklanmıştı. Bu diziler arasında Star Wars evreninde geçecek olan The Mandalorian dizisi de yer alıyordu. Disney, 12 Kasım’da izleyiciyle buluşacak olan dizi hakkında bazı yeni detaylar paylaştı.

8 bölümden oluşan ve başrolünde Pedro Pascal’ın yer aldığı dizinin First Order’ı konu edineceği belirtildi. Star Wars takipçilerinin de bildiği üzere First Order, son üçlemede önemli bir yere sahipti. Özellikle The Force Awakens sonrasında kafalarda First Order hakkında pek çok soru işareti oluşmuştu. Muhtemelen bu soru işaretleri The Mandalorian ile giderilecektir.

Bu arada Disney’in ilerleyen dönemlerde daha fazla Star Wars dizisi yayınlamayı düşündüğünü de hatırlatalım.

Star Wars Battlefront 3 hakkında yeni detaylar