Capcom, Yeni Resident Evil Oyununun Yolda Olduğunu Duyurdu

yeni Resident Evil oyunu

Uzun süredir gündemde olan Resident Evil 9 sonunda doğrulandı. Capcom, yeni Resident Evil oyununun yolda olduğunu duyurdu.

Oyun dünyasının en önemli korku-gerilim serileri arasında yer alan Resident Evil serisi, son yıllarda remakeler’le adından söz ettirmeyi başardı. Oyun dünyasında bugüne kadar gördüğümüz en başarılı remakeler’den bazıları Resident Evil serisinden çıktı. Bu da seriye ilgiyi genel olarak arttırdı. Oyunseverlerin gösterdiği bu ilgiden cesaret alarak eski Resident Evil oyunlarının remakeler’ini yapmaya devam eden Capcom, bu sırada seriyi devam ettirecek yeni bir oyun geliştirmeyi de ihmal etmiyor.

Bildiğiniz gibi oyun dünyasında uzunca bir süredir Resident Evil 9’un yolda olduğu konuşuluyor. Ancak yeni Resident Evil oyunu bugüne kadar Capcom tarafından doğrulanmamıştı. Ne var ki bu durum dün değişti. Capcom, yeni Resident Evil oyununun yolda olduğunu doğruladı. Doğrudan çıkıp Resident Evil 9 geliyor demedi ama yeni oyun için hazırlıkların başladığını duyurdu. Hatta bununla da kalmayıp bu yeni oyunu kimin yöneteceğini de açıkladı.

resident evil 2

Şu anda Capcom’da hazırlık aşamasında olan bu yeni Residen Evil oyununu, Resident Evil 7’nin de yönetmeni olan Koshi Nakanishi hazırlıyor. Nakanishi, Resident Evil 7’den sonra seriyi nasıl devam ettireceğini çözmenin kolay olmadığını ama sonunda içine sinen bir yol bulduğunu söylüyor. Nakanishi şimdilik daha fazla detay vermekten kaçınsa da yeni detaylar paylaşmak için sabırsızlandığını söyledi. Yani önümüzdeki aylarda daha somut detaylar duymayı bekleyebiliriz.

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı