Resident Evil 8 ile efsane karakterler geri dönebilir

resident evil vendetta zombie 1

Resident Evil 8 için bir süredir söylenti ve sızıntı boyutunda haberler geliyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi: Chris Redfield geri dönebilir!

Resident Evil 8 üzerinde çalışmaların yapılıyor olması sürpriz değil, zaten milyonlarca hayranı olan bir serinin devam oyunundan söz ediyoruz. Henüz Capcom tarafından resmi bir açıklama gelmese de, sızıntı ve söylenti bilgiler neticesinde heyecanlanmadan edemiyoruz.

Kısa süre önce gelen bilgilerde, RE8’in çok korkunç bir oyun olacağından söz ediliyordu. Öyle ki, oyunun “Karanlık ve ürkütücü” olacağını belirten söylenti detaylar vardı. Yeni gelen söylentiler ise, serinin önemli karakterlerinden Chris Redfield’in geri dönebileceği yönünde. Fakat bir sorun var. Redfield geri dönse bile oyuncuların onu ilk etapta tanımakta zorluk çekebilecekleri, hatta tanıyamayacakları söyleniyor.

Resident Evil 8 ile efsane karakterler geri dönebilir

Tüm bu Resident Evil 8 söylentilerinin kaynağının aynı olduğunu da belirtelim, Dusk Golem. Golem, Redfield’ın yeni tasarım detaylarıyla geri döneceğini, hatta klasikleşmiş başka karakterlerin de geri döneceğini, ancak şu aşamada bilgi veremeyeceğini belirtiyor.

RE8’in PC, güncel konsollar ve yeni nesil konsollar için geliştirildiği, önümüzdeki sene itibarıyla da satışa sunulacağı ön görülüyor. Öte yandan, oyunun PS5’e özel olarak (En azından zamana özel) çıkabileceği iddiaları da var.

Oppo Reno3 Pro! Kavisli 90Hz ekranla su gibi bir deneyim!

Yeni bir Resident Evil filmi de yolda

Capcom’un video oyun dünyasının ardından sinema dünyasında da beğeni toplayan RE serisi, bildiğiniz gibi uzun süre boyunca Milla Jovovich ile yol almıştı. Her ne kadar orijinal oyunlarla hikaye bağlamında pek alakası olmasa da, Jovovich’in canlandırdığı Alice karakteri ve aksiyon yüklü sahneler büyük beğeni toplamıştı. Yetkililer, şimdi de seriyi yeni karakterlerle en baştan başlatmayı planlıyor. Evet, aslında birden fazla film yolda diyebiliriz.