Galaxy Watch7 ve Watch Ultra’nın Avrupa Fiyatı Sızdı

Galaxy Watch7 Ultra

Samsung’un 10 Temmuz’da resmi olarak tanıtacağı yeni akıllı saatleri Galaxy Watch7 ve Watch Ultra’nın Avrupa pazarındaki fiyatları sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 10 Temmuz’da önemli bir etkinlik düzenleyecek. Şirketin Galaxy Unpacked adını verdiği bu dev etkinliklerin yeni ayağında, merakla beklenen pek çok cihazın lansmanı gerçekleşecek. 10 Temmuz’da tanıtılacak bu cihazlar arasında Samsung’un yeni akıllı saatleri de yer alacak. Samsung bu yıl Galaxy Watch7’nin yanı sıra bir de Galaxy Watch Ultra adını verdiği daha premium bir model çıkaracak.

Son günlerde pek çok sızıntıyla gündeme taşınan bu iki akıllı saat, dün önemli bir sızıntıya daha konu oldu. Bu kez de her iki saatin Avrupa pazarında nasıl bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı ortaya çıktı.

Galaxy Watch7

Dün sızdırılan bilgilere göre Galaxy Watch Ultra’nın 4G destekli 47 mm’lik versiyonu 699 euroya satışa çıkacak. Akıllı saat gri, gümüş ve beyaz olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek.

Galaxy Watch7, iki farklı versiyonla satışa sunulacak. Bunlardan biri 40 mm, diğeriyle 44 mm olacak. Akıllı saatin 40 mm’lik versiyonu 319 euroya satışa çıkacak. 44 mm’lik versiyonun fiyatı ise 349 euro olacak. 4G destekli versiyonda ise bu fiyat 399 euroya çıkacak.

Akıllı saatlerin boyutlarıyla birlikte batarya kapasiteleri de değişiyor. 40 mm’lik versiyonda 300 mAh’lık bir batarya bulunuyor. 44 mm’lik versiyonun bataryası ise 425 mAh.

nubia Red Magic 9S Pro+, Performans Sıralamasında Zirveyi Aldı