Yeni PS5 versiyonu için hazır mısınız?

g 3trhdfhb

Oyun dünyasının en popüler konsollarından biri olan PlayStation 5’in yeni bir versiyonu üzerinde çalışıldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Yeni PS5 versiyonu için hazır mısınız? Teknolojinin ne kadar hızlı geliştiğini görebilmek için oyun konsollarına bakmak bile başlı başına yeterli olacaktır. Daha on yıl öncesine kadar neredeyse atari kıvamında olan bu cihazların performansları şimdilerde görenleri kendisine hayran bırakacak cinsten grafikler sunabilecek seviyelere geldi. Ancak teknolojik gelişmenin adımları çoğu defa olduğu gibi burada da tekrarlıyor.

PS5 güncellemesi TikTok benzeri bir düzenleyici getiriyor!

Nitekim Sony’nin en yeni ve en güçlü oyun konsolu konumunda olan PlayStation 5, büyük ve kaba tasarımı ile bir hayli eleştiri alıyor. Rakibi Xbox’ın aksine dik ve daha önce alışılmadık tarzda bir tasarıma sahip olan PlayStation 5’in bu durumunun masaya yatırıldığı gelen bilgiler arasında.

PS5 güncellemesi TikTok benzeri bir düzenleyici getiriyor!

Yeni PS5 versiyonu için hazır mısınız?

Sony’e yakınlığıyla bilinen bir duyum kanalı tarafından paylaşılan son dakika bilgilerine göre, Japon şirket yeni bir PlayStation 5 versiyonu üzerinde çalışıyor. Mevcut modele göre daha ince ve daha kompakt bir tasarıma sahip olacağı belirtilen cihazın dikey pozisyondan yatay pozisyona bile evrilebileceği iddia ediyor.

Sony, 19 milyondan fazla PS5 sattı

Tabi bu özellikleri peşi sıra söyleyince akıllarda “PlayStation 5 Slim mi geliyor” sorusu beliriyor ancak söz konusu kaynak, isimlendirmede Slim’in tercih edilmeyeceği konusunda iddialı. Yeni konsolun çıkış tarihi için tarih belirtmeyi de ihmal etmeyen duyum hesabı, Sony’nin yeni nesil konsolunu 2023 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren satışa sunacağını belirtiyor.

Apple Car hayal mi oldu? Cupertino’dan ses seda yok