50 saat oyun oynayana PS5 ve 1000 dolar hediye

PS5

Avustralya’da 50 saat boyunca oyun oynayanlara PS5 ve 1.000 dolar maaş verileceği açıklandı. Keşke bu iş Türkiye’de olsa…

Video oyunlarının hayranı mısınız? Hiç ailenizden biri bu kadar zamanı, enerjiyi ve parayı yeni konsollara ve oyunlara harcamanın boşa gittiği söylendi mi? Ya da kanepede oturup bütün gün video oyunları oynamak için asla para almadığınızı? Görünüşe göre, bu işe Avustralya’da değişiyor. Çünkü Avustralya’da 50 saat oyun oynayanlara PS5 ve 1.000 dolar maaş veriliyor.

EA Play Xbox PC Game Pass ertelendi

Sony ile bağlantısı bulunmayan Whistleout.com, PlayStation 5’te 50 saatlik oyun oynamak ve deneyimlerini gözden geçirmek için oyuncu arıyor. İş için PlayStation 5’e sahip olmanız da gerekmiyor. Whistleout.com PS5’i olmayanlara konsolu gönderiyor ve işe alıyor.

WhistleOut‘un belirttiğine göre 4K destekli ve iyi bir internet bağlantısına sahip olan herkes bu işe baş vurabiliyor. İş bitiminde ise size gönderilen PlayStation 5 sizde kalıyor ve üzerinde 1.000 dolar maaş alıyorsunuz. Nasıl ama rüya gibi değil mi?

PS5

Keşke Türkiye’de de olsa dediğimiz bu iş için yüzbinlerce oyunun başvurduğu söyleniyor. Oyun oynayarak para kazanmak artık büyük bir olay değil. Twitch ve YouTube sayesinde oyun oynayarak para kazanan oldukça büyük bir kesim var. Türkiye’de de bu sektörden ekmeğini çıkaran onlarca yayıncı bulunuyor.

Siz de oyun oynayarak para kazanmak istiyorsanız artık fark yaratmanız gerekiyor. Özellikle muhabbetinizin ve oyun bilginizin çok fazla olması gerekiyor ki rakipleriniz ile mücadele edebilin.


Yorumlar kapatıldı.