PS5 Pro Versiyonu Çıkacak Oyunlar Açıklandı

PS5 Pro

PlayStation 5 Pro’nun imkanlarından faydalanacak ilk oyunlar belli oldu. PS5 Pro versiyonu çıkacak ilk oyunların hangileri olacağı açıklandı.

Bildiğiniz gibi bu hafta oyun dünyası için oldukça önemli bir etkinliğe sahne oldu. Sony, uzun süredir merakla beklenen PlayStation 5 Pro’yu bu hafta resmi olarak tanıttı. Standart PS5’ten çok daha gelişmiş teknik özelliklere sahip olan PS5 Pro, fiyatıyla pek çok oyunseveri hayal kırıklığına uğratmış olsa da önümüzdeki dönemde yeni bir konsol almak isteyen oyunseverler için ilgi çekici bir alternatif sunacak gibi görünüyor. Çünkü özellikle GTA 6 gibi oyunların çıkışıyla birlikte, PS5 Pro gibi daha yüksek özellikler sunan bir konsola sahip olmak daha önemli hale gelecek.

Yakın bir gelecekte PS5 Pro’nun donanımını tam anlamıyla kullanan yeni oyunlar çıkmaya başlayacak. Ancak Sony bunlar gelmeden önce de PS5 Pro’yu boş bırakmayacak. Şirket çok sayıda oyunun Pro modeline uygun olarak yeniden elden geçirilmiş versiyonlarını çıkarmaya hazırlanıyor. PlayStation 5 Pro’ya özel versiyonları çıkacak bu oyunların hangileri olacağı belli oldu. İlk aşamada Pro versiyonlarını göreceğimiz oyunlar şunlar olacak.

assassins creed red

Alan Wake 2
Assassin’s Creed Shadows
Demon’s Souls
Dragon’s Dogma II
Final Fantasy VII Rebirth
Gran Turismo 7
Hogwarts Legacy
Horizon Forbidden West
Marvel’s Spider-Man 2
Ratchet & Clank: Rift Apart
The Crew Motorfest
The First Descendant
The Last of Us Part II Remastered

Bu oyunlara halihazırda sahip olanların yeniden bu oyunları alması gerekmeyecek elbette. Onun yerine bu oyunlar artık PlayStation 5 Pro’nun imkanlarından tam olarak faydalanacak şekilde güncellenecek ve bu konsollarda daha yüksek bir seviyede çalışacak.

PlayStation 5 Pro Tanıtıldı; Fiyatı ve Çıkış Tarihi Açıklandı