Twitter yerel bir ödeme sistemi getirebilir

sas

2021’de Twitter, insanların içerik oluşturuculara para göndermek için kullanabilecekleri bir uygulama içi bahşiş özelliği başlattı. Ancak bunun çalışması için üçüncü taraf bir ödeme işlemcisine bağlı olması gerekiyor. Elon Musk’ın sosyal ağ vizyonu gerçekleşirse, Twitter’ın kendine ait bir ödeme sistemi olabilir. İşte detaylar.

Twitter plarformunun yeni sahibi ve geçici CEO’su, reklamcılar için Spaces Soru-Cevap bölümünde sosyal ağ planlarını tartıştı. Açıkladığı şeylerden biri, kullanıcıların banka hesaplarını Twitter’a bağlayabilecekleri ve birbirlerine para gönderebilecekleri bir gelecek planına işaret etti. Bunu görmemiz muhtemelen uzun zaman alacak olsa da, eğer gerçekten olursa, New York Times, şirketin geçen hafta Hazine Bakanlığı’nın Mali Suçları Uygulama Ağı’na (FinCEN) ödemeleri işleme koymak için kayıt evrakları sunduğunu doğruladı.

Twitter yerel bir ödeme sistemi getirebilir

Spaces tartışmasında Musk, içerik oluşturucularla ilgili olarak özellik hakkında konuştu. Kullanıcıların banka hesaplarını bağlayarak platformdan para çekebilecekleri bir plan üzerinde duran Musk şirket hakkında farklı düşüncelere sahip. Şirket, işler yolunda giderse, banka ve kredi kartlarının yanı sıra “son derece çekici bir para piyasası hesabı” bile sunabilir. Bu, Musk’ın sosyal ağ için planladığı değişikliklerden sadece biri. Kullanıcılara anında hesap doğrulama erişimi sağlayan ayda 8 dolarlık Blue aboneliği, şirketi devraldıktan sonra uyguladığı ilk değişikliklerden biriydi. Platform devlet kurumlarını, ünlüleri, yayıncıları ve diğer kamuya açık kişileri ikinci bir gri “resmi” onay işaretiyle doğrulamaya devam edecek.

Galaxy S23 bu kez tüm dünyada aynı yonga setiyle çıkacak