Yeni OnePlus Ace 2 versiyonu satışa çıkıyor

oneplus 1

Çinli teknoloji devi OnePlus tarafından tanıtılan yeni OnePlus Ace 2 varyantı, rengi ve bazı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni OnePlus Ace 2 versiyonu satışa çıkıyor. OnePlus Ace 2 akıllı telefonu bu yılın Şubat ayında Çin’de piyasaya sürüldü. Markanın şimdi sınırlı sayıda bir varyantı duyurduğunu ve bu telefonun adının da OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition olduğunu belirtelim.

OnePlus 11R

OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition, standart varyantlarla aynı tasarıma sahip. Ancak, Genshin Impact video oyunundaki bir ateş karakteri olan Xiangling’den ilham alınarak kırmızı renkte bir arka panel ile geliyor. Lava Red rengi harika görünüyor ve arka panelin sıcak düz deri malzemeden yapıldığı söyleniyor. Ayrıca antifouling isimli bu malzeme, dayanıklı ve doğal olarak cilt dostudur. Arka panelin sol ve sağ yanları çift kanatlı elmas çizgisi ile donatılmıştır ve hassas bir dokuya sahip yaratmak için iki dikiş eklenmiştir.

oneplus

Yeni OnePlus Ace 2 versiyonu satışa çıkıyor

Sınırlı sayıda bir telefon olarak, en son varyant metal bir destek tabanı ve sapı olan özel bir hediye kutusuyla birlikte gelir. Genshin Impact Limited Edition varyantı Xiangling Lihua rulo posteri, Xiangling çıkartmaları ve video oyunundaki karakterlerin bilgi ekran kartları ile birlikte sunulmaktadır.

oneplus 1

OnePlus Ace 2 Genshin Impact Limited Edition, marka ve Genshin Impact ekibi tarafından tasarlanmış özel bir kullanıcı arayüzü teması ve ses efektleri ile birlikte geliyor. İkonlar, duvar kağıtları ve daha fazlasını içerir. Akıllı telefon ayrıca 18GB RAM ve 512GB depolama alanı ile birlikte gelmektedir. Cihazın diğer temel özellikleri standart varyantlarla aynı kalmaktadır. Bunlar arasında 6,64 inç 1,5K AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti, 50MP üçlü arka kameralar ve 5.000mAh pil ile 100W şarj gibi özellikler bulunmaktadır. Yeni OnePlus Ace 2 versiyonu satışa çıkıyor.

Xiaomi Car yeni özelliği ile yok artık dedirtti!