OnePlus Nord 3 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

OnePlus katlanabilir telefon

Çinli teknoloji devi OnePlus’ın popüler serisi Nord, yakın zamanda yeni üyesine kavuşacak. Peki bu telefonda bizleri neler bekliyor?

OnePlus Nord 3 özellikleri artık netleşti diyebiliriz. OnePlus, önceki adıyla OnePlus Ace 2 Dimensity Edition olarak bilinen OnePlus Ace 2V’nin 7 Mart 2023’te Çin’de piyasaya sürüleceğini doğruladı. Bu akıllı telefon, mevcut OnePlus Ace 2‘den bazı özellikler alacak ve kardeşinden bazı farklı donanım özellikleri de sunacak.

OnePlus Ace 2V’nin dünya genelindeki adının OnePlus Nord 3 olacağı tahmin ediliyor. Endüstri uzmanı Max Jambor, OnePlus Nord 3’ün dünya genelinde Temmuz 2023’te piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu, Çin’deki piyasaya sürülmesinden tam 4 ay sonra gerçekleşecek büyük bir gecikme demek. Cihazın dünya genelinde Yeşil ve Siyah renk seçenekleriyle sunulması bekleniyor.

oneplus nord3 1

Çeşitli duyurular ve sızıntılardan bildiğimize göre, OnePlus Ace 2V, amiral gemisi sınıfı alüminyum yanlara sahip kare bir tasarımla gelecek. Ayrıca, son Nord serisi akıllı telefonlarda olmayan ikonik uyarı kaydırıcısını da içerecek.

oneplus nord3

OnePlus Nord 3 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

Önceki raporlara göre, OnePlus Nord 3’ün 6.72 inç Full HD+ çözünürlüklü ve 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekranla geleceği tahmin ediliyor. Telefon, 2021 yılında MediaTek tarafından piyasaya sürülen amiral gemisi bir yonga seti olan sekiz çekirdekli Dimensity 9000 işlemci ile çalışabilir. Yonga seti, 8 GB/16 GB RAM ve 128 GB/256 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş durumda.

OnePlus yeni telefonu

Nord 3, arka tarafta 50MP veya 64MP birincil kameraya, 8MP ultra geniş açılı lens ve 2MP makro sensörden oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip olabilir. Özçekim ve video aramaları için telefonun ön tarafında 16MP bir kamera bulunacağı düşünülüyor.

Cihazın 80W SuperVOOC şarj desteği sunan 5,000mAh bataryaya sahip olması neredeyse kesin gibi. Ek olarak, Nord 3, OnePlus’ın uyarı kaydırıcısı veya sessizleştirme anahtarını koruyacak. Bu, kullanıcılar için oldukça kullanışlı bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. OnePlus Nord 3 özellikleri artık netleşti diyebiliriz.

The Mandalorian yeni sezonuyla geri döndü