OnePlus 12R Sertifika Alırken Görüldü

OnePlus 12

Önümüzdeki günlerde OnePlus 12 ile birlikte satışa sunulması beklenen OnePlus 12R, dün FCC’den sertifika alırken görüldü; Telefonun ilk görseli ortaya çıktı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 12’yi geçtiğimiz ay resmi olarak tanıtan OnePlus, telefonun global lansmanını bu ay gerçekleştirecek. Ancak OnePlus 12 global lansmanını yaparken tek başına gelmeyecek. Telefonun farklı bir versiyonu olan OnePlus 12R’ın da OnePlus 12 ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bugün gelen yeni sızıntı da bu durumu doğruluyor. Çünkü OnePlus 12’nin global lansmanına günler kala, OnePlus 12R da FCC’den sertifika alırken görüldü. FCC veri tabanında ortaya çıkan görseller sayesinde 12R’ın tasarımı da ilk kez görülmüş oldu.

OnePlus 12R

OnePlus 12R’ın teknik özellikleri hakkında herhangi bir detay paylaşılmış değil. Ancak telefon Ace 3’ün global versiyonu olacağı için aslında teknik özelliklerini biliyoruz diyebiliriz. Çünkü telefonun özellikleri Ace 3 ile birebir aynı olacak.

OnePlus Ace 3, 6.78 inçlik LTPO4 OLED bir ekrana sahip. 1240 x 2772 piksel çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alan telefon 16 GB RAM’e sahip. Telefonun arka yüzünde üçlü kamera bulunuyor. Bu üçlü kameranın ana lensi 50 megapiksel. Ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik makro kamera eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 16 megapiksel. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5500 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 100 W.

Oppo Find X7 Resmen Tanıtıldı