OnePlus Ace 2 Pro özellikleri kafa karıştırdı

OnePlus katlanabilir telefon

OnePlus’ın bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi Ace 2 Pro için öyle iddialar var ki, eğer bunlar doğruysa Samsung ve Apple’ın işi bir hayli zor demektir.

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri kafa karıştırdı. OnePlus, OnePlus 12 ve OnePlus Ace 2 Pro isimli iki yeni amiral gemisi akıllı telefon üzerinde çalışma yürütüyor. Duyumculardan gelen bilgilere göre, OnePlus Ace 2 Pro, Red Magic 8S Pro ve iQOO 11S ile birlikte yakın zamanda Qualcomm tarafından piyasaya sürülmesi beklenen Snapdragon 8 Plus Gen 2 yonga setini kullanan ilk akıllı telefonlardan biri olacak. OnePlus Ace 2 Pro’nun en çarpıcı özelliği, muazzam bellek yapılandırması olarak gözüküyor. Digital Chat Station adlı duyum hesabının Weibo’da yaptığı paylaşımlara göre, bu cihazın inanılmaz boyutta, tam 24GB RAM ve 1TB depolama alanına sahip olması bekleniyor.

oneplus ace 2

Sanal belleğin eklenmesiyle ilgili ayrıntılar belirtilmemiş olsa da, duyumcuların fiziksel RAM kapasitesine atıfta bulunduğu düşünülüyor. Ayrıca, OnePlus kısa bir süre önce Ace 2 Genshin Impact Limited Edition isimli modeli, 18GB fiziksel RAM ile piyasaya sürdü. OnePlus Ace 2 Pro’nun güç kaynağı, Snapdragon 8 Plus Gen 2 yonga seti olacak. Bu yonga seti, raporlara göre 3,36GHz hızında çalışacak ve gelişmiş performans sunacak.

oneplus ace

OnePlus Ace 2 Pro özellikleri kafa karıştırdı

Raporlara göre, telefon, OPPO Reno 10 Pro+’ya benzer şekilde 6,74 inçlik bir kavisli OLED ekranla donatılacak. Bu ekranın, 1,5K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunması bekleniyor, dolayısıyla kullanıcılara pürüzsüz bir görsel deneyim yaşatmayı vaat ediyor. Telefonun, Sony IMX890 sensörü ve OIS (Optik Görüntü Sabitleme) desteği ile birlikte 50 megapiksel ana kamera sunacağı da söylentiler arasında.

OnePlus Ace 2V

Pil kapasitesi konusunda ise OnePlus Ace 2 Pro‘nun 5.000mAh pil kapasitesine sahip olacağı tahmin ediliyor. Hızlı şarj özelliği konusunda çeşitli spekülasyonlar da mevcut ve bu spekülasyonlar, 100W ve 150W şarj kapasitesinin bu modelde bulunabileceği ihtimalleri üzerinde yoğunlaşıyor.

Eğer duyumlar doğruysa ve bu bilgiler gerçeği yansıtıyorsa, OnePlus Ace 2 Pro, etkileyici bellek yapılandırması, yüksek kaliteli ekran ve gelişmiş kamera özellikleriyle dikkat çeken bir performans telefonu olacak. Bu cihazın, yılın ilerleyen dönemlerinde kullanıcılarla buluşması bekleniyor. OnePlus Ace 2 Pro özellikleri kafa karıştırdı.

Microsoft Bethesda açıklaması ile kafaları karıştırdı