Galaxy S22 FE bilmecesi hala çözülmedi

Galaxy S22 FE

Samsung’un piyasaya sürmekten vazgeçtiği düşünülen Galaxy S22 FE’nin 2023’te yeni bir yonga setiyle satışa sunulacağı iddia ediliyor.

Bildiğiniz gibi Samsung cephesinde şu anda gözler Galaxy S23’e çevrilmiş durumda. Şirket heyecanla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonunu şubat ayında piyasaya sürecek. Ancak Galaxy S serisinde beklenen tek telefon Galaxy S23 değil. Uzun süredir gündemde olan Galaxy S22 FE de henüz piyasaya sürülmüş değil.

Artık Galaxy S23’ün çıkışına yaklaştığımız için Samsung’un bu dakikadan sonra Galaxy S22 serisine dönmeyeceği, dolayısıyla da Galaxy S22 FE’nin es geçileceği düşünülüyordu. Ancak gelen son bilgiler, Samsung’un S22 FE’den vazgeçmediğini gösteriyor.

Telefon dünyasıyla ilgili paylaşımlarıyla tanınan RGcloudS hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre, Galaxy S22 FE gecikmeli de olsa piyasaya sürülecek. 2023 yılında çıkacak yeni FE modelinin Galaxy A74’ün yerini alarak şirketin orta segmentteki önemli temsilcilerinden biri olacağı söyleniyor.

Galaxy S22 FE 2

Yine aynı kaynak tarafından ortaya atılan iddiaya göre S22 FE, Exynos 2300 yonga setinden güç alacak. Samsung’un Exynos 2300 adlı yeni bir yonga seti geliştirdiği biliniyor. Ancak daha önce gelen bilgilerde, Samsung’un bu yonga setini piyasaya süreceği herhangi bir telefonda kullanmayacağı söyleniyordu. Ancak RGcloudS’e göre Güney Koreli teknoloji devi bu konuda da fikir değiştirmiş durumda.

Gelen bu son bilgiler, S22 FE konusunda kafaları iyice karıştırmış durumda. RGcloudS’in Ice Universe ya da OnLeaks kadar güvenilir bir kaynak olmaması, ortaya atılan bu iddialar hakkında soru işaretleri yaratıyor. Yani anlayacağınız Galaxy S22 FE bilmecesi hala çözülmüş değil.

OnePlus 11’in resmi görselleri yayınlandı