Yeni Fantastic Four’un ilk yıldızı belli oldu

yeni Fantastic Four filmi

Marvel Sinematik Evreni’nin parçası olacak yeni Fantastic Four filminde dört ana kahramandan biri olan Sue Storm’u kimin oynayacağı belli oldu.

Hatırlarsanız 2019 yılında sinema dünyasının bugüne kadar gördüğü en büyük anlaşmalardan biri gerçekleşmiş ve Disney, Fox’u satın almıştı. Bu dev anlaşmayla birlikte X-Men ve Fantastic Four gibi yıllardır Fox’ta olan Marvel kahramanları da Disney’in eline geçti ve böylece bu karakterlerin de Marvel Sinematik Evreni’ne katılmasının önü açılmış oldu. Ancak bu anlaşmanın üzerinden beş yıl geçmesine rağmen hala bu karakterlerden herhangi birini MCU’da görmüş değiliz. Neyse ki bu durum çok yakında değişecek. Çünkü heyecanla beklenen yeni Fantastic Four filmi yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor.

Uzunca bir süredir hazırlık aşamasında olan, son dönemde de başrol oyuncularını bulmaya çalışan yeni Fantastic Four filmi, sonunda ilk yıldızını buldu. Fantastic Four dörtlüsünden biri olan ve yeni filmin de asıl yıldızı olacağı söylenen Sue Storm karakterini canlandırması için Vanessa Kirby ile anlaşıldı. Disney ya da Marvel henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı ama Hollywood’un güvenilir kaynakları bu haberi doğruluyor.

vanessa kirby fantastic four

Bir Kadının Parçaları (Pieces of a Woman) filmiyle Oscar adaylığı kazanan Vanessa Kirby, asıl Görevimiz Tehlike serisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Ancak buna rağmen Kirby’nin Marvel’ın ilk tercihi olmadığı biliniyor. Stüdyonun ilk olarak Emma Stone gibi daha yüksek profilli isimlere teklif götürdüğü ancak istediği cevabı alamayınca alternatif olarak Kirby’ye yöneldiği söyleniyor.

Öte yandan yeni Fantastic Four ekibinin diğer üyelerinin de önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Çünkü Kirby haberini paylaşan kaynağa göre bu karakterler için de bazı isimlerle anlaşmaya varıldı ama henüz açıklanmadı.

Threads kullanıcılarının yarısını kaybetti