Spider-Man 3 filmi için Tobey Maguire ve Andrew Garfield açıklaması

Spider Man Far from Home

Yakın zamanda çekimleri başlayacak olan Spider-Man 3 filmi için bir açıklama da Sony’den geldi.

Koronavirüs salgını nedeniyle sinema sektöründe pek çok takvim sekteye uğradı. Hemen hemen bütün yapımcılar 2020’de vizyona girmesini planladıkları filmleri 2021 ya da 2022 yılına ertelediler.

Salgının global ölçekte etkili olması Marvel sinematik evrenini de derinden etkiledi. Normalde Disney, Marvel sinematik evreninin 4. fazının startını çoktan vermek istiyordu. Fakat daha 4. fazın ilk filmi olan Black Widow bile vizyona girmedi. Nitekim yakın zamanda da girecek gibi görünmüyor.

Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Disney sinematik evrene yön verecek olan yeni filmlerin çekimlerini devam ettiriyor. Bu kapsamda çekimleri başlayacak olan bir diğer film ise Spider-Man 3.

spider-man 3 filmi

Bilindiği üzere Spider-Man konusunda Sony ve Disney arasında çözüm bekleyen pek çok soru işareti var. Bu soru işaretlerinden birisi de Sony evrenindeki diğer iki Spider-Man karakterinin 3. filmde görünüp görünmeyeceğiydi.

Spider-Man 3 filmi hakkında Sony’den açıklama

Sony tarafından yapılan açıklamada Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın yeni Spider-Man filminde görünmeyeceği belirtildi.

Bilindiği üzere bir süredir bu iki ismin filmde görüneceği ve Spider-Verse tadında bir yapımın bizleri beklediği iddia ediliyordu. Lakin görünen o ki Sony‘nin şimdilik böyle bir niyeti yok. Elbette bu fikre Disney de karşı çıkmış olabilir. Şimdilik bilmiyoruz.

Dip not olarak belirtelim. Disney Spider-Man 3‘ün Aralık 2021‘de vizyona girmesini planlıyor.

Don’t Look Up oyuncu kadrosu belli oldu