Black Widow filmine önemli transfer

black widow

Önümüzdeki dönemde vizyona girecek olan Black Widow filminin kadrosuna önemli bir isim daha katıldı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere önümüzdeki Nisan ayında Avengers Endgame filmi vizyona girecek. Endgame ile Marvel sinematik evreninde bütün dengeler değişmiş olacak. Yapımcıların da açıkladığı üzere sinematik evrende yeni bir perde açılacak.

Bu yeni perdede Spider-Man, Black Panther, Dr. Strange, Hulk ve Captain Marvel gibi isimlerin ön planda olacağı tahmin ediliyor. Thor, Captain America ve Iron Man gibi ikonik karakterlerin ise Marvel sinematik evrenine veda edeceği düşünülüyor.

Black Widow filmi için önemli adım

Yeni Marvel evreninin ilk filmi bilindiği üzere Spider-Man Far from Home olacak. Bu filmin haricinde Marvel Stüdyoları Black Widow filmi üzerine de önemli adımlar atıyor. Scarlett Johansson’ın hayat verdiği Natasha Romanoff yani Black Widow’un gençlik yıllarına odaklanacak filmin kadrosu yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Yönetmen koltuğunda Cate Shortland’ın oturduğu filmin kadrosuna Florence Pugh da dahil oldu. Bilindiği üzere Pugh daha önece Lady Macbeth filmiyle büyük bir çıkış yakalamıştı.

Öte yandan dip not olarak belirtelim. Filminin vizyon tarihi henüz netleşmiş değil. Fakat genel kanı filmin 2020 yılında vizyona gireceği yönünde. Muhtemelen yeni Marvel sinematik evreninin Spider-Man Far from Home’dan sonraki hamlesi Black Widow olabilir. Yine de bekleyip göreceğiz.

En yüksek iMdb puanına sahip Türk filmleri