Black Panther Wakanda Forever, Disney+’a geliyor

Black Panther Wakanda Forever

Bu yılın çok konuşulan filmlerinden Black Panther Wakanda Forever’ın Disney+’a geleceği tarih belli oldu. Film, bu ay evde izlenebilecek.

Pandemi döneminin etkileri artık büyük ölçüde geride kalmış olsa da insanlar sinemalara henüz tam anlamıyla dönmüş değil. Top Gun: Maverick ve Avatar: The Way of Water gibi istisnai birkaç film eski günleri aratmayacak gişe performansları sergiliyor olsa da 2020’den beri vizyona giren pek çok film eskiye göre daha düşük hasılat yapıyor. Bu da insanların sinema salonlarına dönmediğini gösteriyor. Hal böyle olunca heyecan beklenen filmlerin ne zaman dijital platformlara ya da dijital medyaya geleceği de merak konusu oluyor. Pek çok sinemaseverin evde izleyebilmek için gün saydığı bu filmlerden biri de Black Panther: Wakanda Forever.

black panther wakanda forever

Marvel Sinematik Evreni’nin bugüne kadar en beğenilen filmlerinden biri olan Black Panther’ın merakla beklenen devam filmi, 9 Kasım’da vizyona girdi. Serinin yıldızı olan Chadwick Boseman’ın trajik ölümünün ardından hikayeyi devam ettirebilmek için oldukça zorlu bir görevin altından kalkması gereken Black Panther Wakanda Forever beklendiği üzere ilk film kadar beğenilmedi. Ancak tam anlamıyla bir hayal kırıklığına da dönüşmedi. Genel olarak pozitif yorumlar alan film, gişede de 820 milyon dolar hasılata ulaştı.

Artık yavaş yavaş gişe macerasının sonuna gelen Black Panther Wakanda Forever’ın Disney+’a geleceği tarih belli oldu. Yeni Black Panther filmi, 20 Ocak’ta Disney+’taki yerini alacak. Disney tarafından açıklanan bu tarih ABD için geçerli olsa da Türkiye’de de filmi bu tarihte dijital platformda bekleyeliriz.

Galaxy S24 Ultra hakkında ilk detaylar gelmeye başladı