Yeni Battlefield Oyunu Geliyor; EA’in En Büyük Projelerinden Biri

Battlefield

Yeni Battlefield oyunu resmen duyuruldu. EA Games, bunun sadece serideki değil, tüm EA tarihindeki en iddialı oyunlardan biri olduğunu söylüyor.

Bir dönem Call of Duty serisiyle kıyasıya bir rekabet içerisinde olan Battlefield serisi, son yıllarda ise Call of Duty’nin çok gerisinde kalmış durumda. Serinin 2021 yılında çıkan son ana oyunu Battlefield 2042, pek çok kişi için hayal kırıklığına dönüştü. Bu da Battlefield serisine ciddi anlamda momentum kaybettirdi. Ancak bu tökezlemeye rağmen Battlefield, EA Games’in öncelikli serileri arasında yer almaya devam ediyor.

Bu hafta son çeyreğin mali sonuçlarını paylaşmak üzere yatırımcılarla bir araya gelen EA Games, yeni Battlefield oyununun yolda olduğunu duyurdu. EA Games CEO’su Andrew Wilson, şu anda yeni bir Battlefield oyunu yapmanın önceliklerinden biri olduğunu söyledi. Wilson bu projeden oldukça umutlu olduğunun altını çizdi.

yeni Battlefield

EA Games yöneticisi yeni Battlefield oyunu hakkında çok fazla detay paylaşmamış olsa da bunun bugüne kadar imza attıkları en büyük, en iddialı oyunlardan biri olduğunu söyledi. Bu oyun için olabilecek en iyi ekibi bir araya getirdiklerini söyleyen Andrew Wilson, bu ekibe ihtiyaçları olan kaynakları ve teknolojileri de sağladıklarını belirtti. Ayrıca bunun bugüne kadar bir Battlefield oyunu üzerinde çalışan en büyük ekip olduğuna vurgu yaptı. Belli ki stüdyo Battlefield serisini bir kez daha Call of Duty ile yarışabilecek bir seviyeye taşıyabilmek için hiçbir masraftan kaçınmayacak.

Nothing Phone (2a) Plus Resmen Tanıtıldı