EA Battlefield Hardline’ı Erteleme Kararını Savundu

EA Battlefield Hardlineı Erteleme Kararını Savundu

Battlefield Hardline’ın ertelenmesi hakkında açıklamalarda bulunan Electronic Arts, bu sayede oyunu istedikleri noktaya getirebileceklerini belirtti.

Electronic Arts tarafından geliştirilen ve oyun dünyasının en başarılı FPS serileri arasında yer alan Battlefield serisinin yeni oyunu olan Hardline, geçtiğimiz aylarda düzenlenen E3 2014 kapsamında resmi olarak duyurulmuştu. Battlefield serisini bugüne kadar alıştığımız yapısından uzaklaştırarak polislerle suçlular arasındaki mücadeleye odaklanacak olan Battlefield Hardline için meraklı bekleyiş sürerken, EA cephesinden Battlefield hayranlarını üzecek bir açıklama gelmiş ve 2014 sonbaharında piyasaya sürülmesini beklenen oyunun 2015 başlarına ertelendiği duyurulmuştu.

Battlefield_Hardline

Battlefield Hardline‘ın ertelenmesi hakkında açıklamalarda bulunan Electronic Arts yöneticisi Andrew Wilson, oyunu erteleme kararını savundu ve bu kararın arkasındaki sebepleri açıkladı. Hardline’ın yapımından sorumlu olan Visceral Games stüdyosunun oyunseverleri yapım aşamasına dahil ettiğine dikkat çeken Wilson, bu kullanıcılardan gelen geri dönüşler sayesinde oyunu kusursuzlaştırma yolunda önemli geliştirmelerin yapıldığını belirtti. Bazı Battlefield hayranları tarafından eleştirilen erteleme kararının oyunu geliştirmek adına yapıldığını vurgulayan Electronic Arts yöneticisi, bu erteleme sayesinde oyunseverlere daha iyi bir FPS deneyimi sunacaklarını söyledi.

PlayStation 4′ün Başarısı Sony’i de Şaşırttı