Yeni Battlefield Oyununa Dair İlk Detaylar Ortaya Çıktı

Battlefield

Yeni Battlefield oyununa dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. EA’in büyük umut bağladığı oyun, Modern Warfare gibi günümüzde geçecek.

Bir dönem Call of Duty serisiyle kıyasıya bir rekabet içerisinde olan Battlefield serisi, son yıllarda ise Call of Duty’nin çok gerisinde kalmış durumda. Serinin 2021 yılında çıkan son ana oyunu Battlefield 2042, pek çok kişi için hayal kırıklığına dönüştü. Bu da Battlefield serisine ciddi anlamda momentum kaybettirdi. Ancak bu tökezlemeye rağmen Battlefield, EA Games’in öncelikli serileri arasında yer almaya devam ediyor. Nitekim stüdyo, çok yakında bu seriden yeni bir oyun çıkarmaya hazırlanıyor.

Kısa süre önce resmi olarak duyurulan yeni Battlefield oyunu yavaş yavaş şekilleniyor. İlk haberlerini almaya başladığımız oyun hakkında önemli bir detay paylaşıldı. Merakla beklenen yeni Battlefield oyunu, Call of Duty’nin Modern Warfare ve Black Ops serileri gibi günümüzde geçecek. EA, Battlefield 2042’den gerekli dersleri almış gibi görünüyor.

yeni Battlefield oyunu

Oyundan ilk tanıtım görselini paylaşan EA, yeni Battlefield oyununun günümüzde geçeceğini resmi olarak açıkladı. IGN aracılığıyla paylaşılan bu ilk görsel oyuna dair çok fazla detay içermiyor. Ancak resme yerleştirildiği düşünülen ipuçlarını daha yakından inceleyen Battlefield hayranları, birkaç ufak detaya dikkat çekiyor. Görünüşe bakılırsa yeni Battlefield oyunu Avrupa’da bir ülkede geçecek. Dikkat çeken bir diğer detay da eski Battlefield oyunlarında gördüğümüz gemiler ve helikopterler arası savaşlar. Görünüşe bakılırsa bu yeni oyunda da bu savaşları göreceğiz.

Öte yandan EA yönetimi, Battlefield serisinin bu yeni oyunla birlikte köklerini döneceğini söylüyor ki özellikle Battlefield 2042’yi sevmeyenler için epey iyi bir haber.

Amazon Prime Day İndirim Günleri Ekim Ayında Tekrarlanacak