Battlefield 5 tanıtıldı! 2. Dünya Savaşı bizi bekliyor!

Battlefield 5

FPS oyuncularının merakla beklediği Battlefield 5 tanıtıldı. Battlefield 5 ile 2. Dünya Savaşı’na katılıyoruz. Battlefield 5’in karşısında Call of Duty’nin bu yıl hiç şansı yok gibi görünüyor.

Oyun dünyası geçtiğimiz gün hikaye modu olmayan Call of Duty Black Ops 4 ile sarsılmıştı. Bu yıl adam akıllı FPS oyunu çıkmayacak mı derken, EA merakla beklenen Battlefield 5‘i tanıttı. Hem de ne tanıtma. Battlefield V yeni oyun modları ve grafikleri ile bu yıl FPS oyununa doymamızı sağlayacak.

Battlefield 5 bomba gibi geliyor!

Açıklanan bilgilere göre; Battlefield 5 19 Ekim 2018 tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına gelecek. Battlefield V: Deluxe Edition sürümünü ön sipariş ile satın alan oyuncular ise oyunu 16 Ekim 2018‘de oynayabilecek.

Call of Duty Black Ops 4 ön inceleme

2. Dünya Savaşı’nı konu alan Battlefield V, EA açısından bir ilke imza atacak. Battlefield V‘te serinin diğer oyunlarında olduğu gibi para ile Premium Pass satın alma olayı ortadan kalkıyor. EA, gelen eleştirileri değerlendirmiş olacak ki, Battlefield V‘in multiplayer bölümünde herkse eşit bir deneyim sunacak.

Premium Pass olmadığı için tüm oyuncular DLC satın almadan yeni içeriklere ulaşabilecek. EA, son dönemde artan multiplayer furyası için de iyileştirmeler yapıyor. Battlefield V‘te; karakterlerinizi üniforma, kostüm, yüz, ırk, savaş boyaları ve diğer araçlar ile kişiselleştirebileceksiniz.

Ayrıca karakterde olduğu gibi silahlar da özelleştirilebilecek. BF5’e yeni oyun modları gelecek. Bu modlar Grand Operation ve Battle-Royale tarzında mekanikler sunacak. 64 oyuncuya kadar çıkabilen bu modlarda, kendimizi günlerce sürecek savaş hikayelerinin içerisinde bulabileceğiz.

Grafikleri ile rakibi Call of Duty‘e göz dağı veren Battlefield V’in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Battlefield 5 Türkçe olacak mı?

Son olarak Battlefield V‘in Türkçe dil seçeneği ile gelme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtelim. Ancak oyunun Origin sayfasında desteklenen diller arasında Türkçe seçeneğinin şimdilik bulunmadığını belirtelim.

Oyunun nefes kesen yüksek çözünürlüklü görsellerini ilerleyen sayfalardan görüntüleyebilirsiniz.Battlefield 5

Lütfen yeni görselleri görüntüleyebilmek için aşağıdan sayfa değiştiriniz.