Yeni Assassin’s Creed Oyunu Bu Hafta Tanıtılacak

yeni Assassin's Creed Shadows

Heyecanla beklenen yeni Assassin’s Creed oyunu bu hafta tanıtılacak. Feodal Japonya’da geçen bu açık dünya oyunu Assassin’s Creed Shadows adını taşıyacak.

Assassin’s Creed serisin köklerine döndüren Assassin’s Creed Mirage’ı ekim ayında oyunseverlerle buluşturan Ubisoft, bir yandan bu tarz serinin ilk dönemde çıkan oyunlarına benzer işlere imza atarken, bir yandan da Valhalla ve Odyssey benzeri açık dünya oyunlar hazırlıyor. Bu devasa açık dünya oyunların en sonuncusu Assassin’s Creed Red kod adıyla geliştiriliyordu. Heyecanla beklenen bu oyun, çok yakında resmi olarak tanıtılacak. Ubisoft bugün bir açıklama yaparak, Red kod adıyla geliştirilen yeni Assassin’s Creed oyununun Assassin’s Creed Shadows adını taşıyacağını duyurdu. Öte yandan oyunun ilk fragmanının da 15 Mayıs’ta yayınlanacağı açıklandı.

assassins creed red

Geçtiğimiz yıl çıkan Assassin’s Creed Mirage’ın aksine çok daha büyük bir oyun olacak olan Assassin’s Creed Shadows, Feodal Japonya’da geçiyor. Oyun hakkında bilinenler oldukça kısıtlı olsa da gelen son söylentiler oyunda iki oynanabilir karakter olacağını gösteriyor: Bir samuray, bir de shinobi, yani ninja.

Feodol Japonya, serinin hayranlarının Assassin’s Creed serisinde görmek istediği dönemlerin başında geliyordu. Bu yüzden yeni Assassin’s Creed oyunu büyük heyecanla bekleniyor. Oyunun bu heyecanın hakkını verip veremeyeceğini çıktığında göreceğiz ama bu hafta yayınlanan ilk fragman, en azından bir fikre sahip olmamızı sağlayacaktır. Seriye dair gelişmeler için takipte kalın.

Apple’dan Dengeleri Değiştirebilecek ChatGPT Hamlesi