Yeni Assassin’s Creed oyunu nerede geçecek?

assassins creed syndica

Yapım aşamasındaki yeni Assassin’s Creed oyununun 2017 yılında çıkacağı ortaya çıktı. Ayrıca oyunun nerede geçeceği hakkında ilk detaylar da gelen bilgiler arasında.

En sevilen oyun serilerinden biri olan Assassin’s Creed son yıllarda birkaç kez tökezlemiş olsa da, geçtiğimiz yıl çıkan Syndicate büyük ölçüde beğenildi ve başarılı oldu. Syndicate’in ardından yeni oyun için çalışmalara başlayan Ubisoft, bu sefer pek aceleci davranmayacak gibi görünüyor. Genelde her yıl en az bir Assassin’s Creed oyunu çıkaran firma, bu sefer 2016’yı es geçip yeni oyunu 2017’de piyasaya sürecek. Bu da oyunun yapımcılarına iyi bir iş çıkarmak için daha fazla zaman kazandıracak.

assassins-creed

Syndicate ile birlikte yeniden olumlu yorumlar almaya başlayan Assassin’s Creed’in geleceği için bu gecikme faydalı olacak gibi görünüyor. Aceleye getirilen oyunların genelde hayal kırıklığıyla sonuçlandığı, artık herkes tarafından kabul edilen bir gerçek.

2017 yılında çıkması beklenen bu yeni Assassin’s Creed oyunu hakkında ilk detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Gelen ilk haberlere göre yeni oyun Mısır’da geçecek ve Empire adını taşıyacak. Bu oyunla birlikte tanıtılacak yeni karakter, daha sonra Antik Yunan ve Roma İmparatorluğu’nda geçen iki devam oyununda da yer alacak.

Winamp 2016’da Geri Dönüyor