Xiaomi Smart Band 7 Pro piyasaya sürüldü

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan Xiaomi Smart Band 7 Pro, raflardaki yerini aldı. Çin’de satışa çıkan bilekliğin fiyatı belli oldu.

Çin’in önde gelen teknoloji şirketlerinden Xiaomi, geçtiğimiz günlerde büyük bir etkinlik düzenleyerek yeni ürünlerini tanıttı. Bu etkinliğin ana kahramanların şirketin yeni akıllı telefonları, yani Xiaomi 12S serisinin üyeleri oldu. Ancak bu etkinlikte tanıtılan cihazlar bunlardan ibaret değildi. Xiaomi yeni akıllı bilekliği Smart Band 7 Pro’yu da görücüye çıkardı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen etkinlikte resmen tanıtılan Xiaomi Smart Band 7 Pro, Çin’den başlayarak raflardaki yerini alıyor.

xiaomi smart band 7 pro 2

Xiaomi yeni akıllı bilekliğini Çin’de 60 dolara satışa sundu. Ancak akıllı bilekliğin Çin dışındaki fiyatının bunun üstünde olması bekleniyor. Hatırlayacağınız gibi Smart Band 7 Çin’de yaklaşık 36 dolara sunulmuş, ancak ABD gibi farklı pazarlarda fiyatı 60 dolara kadar yükselmişti. Bu yüzden Xiaomi Smart Band 7 Pro’nun da Çin dışına çıktığında 60 doların üzerinde bir fiyata sahip olacağını varsayabiliriz.

Çin’de piyasaya sürülen akıllı bilekliğin Çin dışında ne zaman satışa sunulacağı ile ilgili henüz Xiaomi cephesinden resmi bir açıklama gelmedi

Smart Band 7 Pro’nun standart model ile arasındaki en büyük farklar; daha büyük olan ekranı, uzayan batarya ömrü ve gelişmiş GPS özelliği. 1.64 inçlik bir AMOLED ekrana sahip olan Smart Band 7 Pro, tasarımıyla akıllı saat modellerine oldukça yakın duruyor.

Akıllı bilekliğin 235 mAh’a yükseltilen bataryası, ortalama bir kullanımda 12 gün dayanıyor. Ayrıca bataryanın yeniden doldurulması için bir saat şarjda kalması yeterli oluyor.

Tesla’nın işten çıkardıkları Apple ve Amazon’a gidiyor