Xiaomi Smart Band 9, 21 güne kadar pil ömrüyle piyasaya sürüldü

band9 1

Xiaomi bugün Redmi 70 serisi cihazları için bir lansman etkinliği düzenledi. Etkinlikte ayrıca Xiaomi Smart Band 9’un lansmanı da yapıldı. Bu yeni akıllı bant, metal bir çerçeve, çok çeşitli renkli kayışlar ve özel bir seramik edisyonu ile dikkat çekiyor.

Xiaomi Smart Band 9, parlaklığı önemli ölçüde artıran (1200 nit) 1,62 inç AMOLED ekranla geliyor ve kişiselleştirme için 200’den fazla saat yüzü sunuyor. Geçtiğimiz yılın modeline kıyasla, sağlık izleme, kan oksijeni ve stres takibiyle birlikte kalp atış hızı doğruluğunda %16’lık bir iyileştirme sağlıyor. Uyku takibi de iyileştirildi ve daha iyi iyileşme için optimum uyku döngüleri önerildi.

Rehberli koşu parkurları da dahil olmak üzere 150’den fazla egzersiz modu mevcuttur. Band 9, Bluetooth 5.4 üzerinden bağlanır ve müzik kontrolü, mesaj yanıtları ve hava durumu gibi temel akıllı özellikler sunar. Seçili modellerde NFC temassız ödemeleri mümkün kılar. 50 metreye kadar su geçirmezlik özelliğiyle yüzmeye izin verir ve 233mAh pil ile tek bir şarjla 21 günlük kullanım vaat eder.

Smart Band 9

Xiaomi Smart Band 9 üç versiyonda satışa sunuluyor:

  • Standart model (NFC’siz): yaklaşık 34 $
  • NFC’li model: yaklaşık 41 $
  • Seramik Özel Sürüm: yaklaşık 48 $

Bandın kendisi Siyah, Argent, Pembe Altın ve Mavi renk seçenekleriyle mevcut olsa da, Xiaomi çeşitli farklı kayış stillerini de ayrı olarak sunuyor. Xiaomi Smart Band 9 halihazırda Çin’de satışta, ancak küresel lansmanla ilgili detaylar henüz bilinmiyor.

Watch S4 Sport

İlgili haberlerde, Xiaomi, Lei Jun’un 2024 yıllık konuşma etkinliğinde tanıtılan profesyonel bir akıllı saat olan Watch S4 Sport’u piyasaya sürdü. Temel özellikler arasında aerobik dayanıklılığı izlemek ve iyileştirmek için profesyonel laktat eşiği testleri, Suunto’nun bir spor algoritması ve saat rotası navigasyonu yer alıyor.

Saat, siyah ve turuncu renkte yuvarlak bir kadrana ve dönen bir tepeye sahip. ~275$/250€ fiyatıyla titanyum gövde, safir cam ve dört kayış seçeneği sunar. Kalp atış hızı ve kan oksijen sensörü %97,2 doğruluk oranına sahip.

Tesla, her 30 saniyede bir tane Model Y üretiyor