Xiaomi Smart Band 9’un Fiyatı Sızdırıldı

Smart band

Xiaomi’nin merakla beklenen Smart Band 9 modeli yakın zamanda küresel pazardaki yerini alacak. Bugüne kadar fiyat konusunda net bir bilgi olmamasına rağmen, artık elimizde bu cihazın muhtemel fiyatına dair bir ipucu var.

Xiaomi’nin popüler Smart Band serisinin yeni üyesi olan Smart Band 9, beklenenden daha erken bir zamanda küresel pazara sunulabilir. Çin’de kısa süre önce tanıtılan bu cihazın uluslararası pazarlara hızlı bir şekilde ulaşacağına dair yeni gelişmeler bulunuyor. Özellikle yeni cihazın Amazon İtalya’da listelenmesi, 19 Ağustos’ta satışa sunulacağını işaret ediyor. Ancak, listede yeni bilekliğin fiyat bilgisine yer verilmediğini de belirtelim.

Gelen bilgilere göre, Smart Band 9’un Amazon İtalya’da 39.99 dolara satılacağı iddia ediliyor. Bu fiyat, önceki model olan Smart Band 8’in 36.99 dolarlık fiyatına göre hafif bir artış gösteriyor. Resmi bir açıklama yapılmasa da, cihazın küresel modelinin Çin modelindeki özellikleri ve donanımları taşıması bekleniyor.

Smart Band 9

Smart Band 9’un özellikleri

Smart Band 9, 1.62 inç AMOLED ekranı ile dikkat çekiyor ve 1200 nit parlaklık sunuyor. 200’den fazla saat yüzü ile kişiselleştirme imkanı sağlayan cihaz, sağlık takibi konusunda önemli iyileştirmeler içeriyor. Kalp atış hızı izleme özelliği yüzde 16 oranında daha doğru çalışıyor ve kan oksijen seviyesi ile stres takibini de sağlıyor. Ayrıca, uyku takibi iyileştirilmiş ve daha iyi toparlanma için optimal uyku döngüleri öneriyor.

Egzersiz meraklıları içincihaz, 150’den fazla egzersiz modu sunuyor ve rehberli koşu kurslarını da içeriyor. Bluetooth 5.4 bağlantısı ile müzik kontrolü, mesajlara yanıt verme ve hava durumu güncellemeleri gibi akıllı özellikler sunuyor. Bazı modellerde NFC özelliği de bulunuyor ve temassız ödemeler yapılabiliyor. Xiaomi’nin yeni modeli ayrıca 50 metreye kadar suya dayanıklılığı sayesinde yüzme gibi su sporlarında da kullanılabiliyor.

Cihaz, 233mAh batarya kapasitesi ile tek bir şarjla 21 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Yeni akıllı bileklik, özellikleri ve geliştirmeleri ile giyilebilir teknoloji meraklıları için oldukça çekici bir seçenek olacağa benziyor. Özellikle sağlık ve fitness takibi konusundaki iyileştirmeler, kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak gibi görünüyor.

Tesla, her 30 saniyede bir tane Model Y üretiyor