Xiaomi Mi Smart Band 6, 29 Mart’ta geliyor

Xiaomi Mi Smart Band 6, 29 Mart'ta geliyor

Xiaomi geçen Temmuz ayında Mi Smart Band 5’i piyasaya sürdü. Şirketin bu yıl aynı zamanda Mi Band 5 halefi Mi Smart Band 6’yı tanıtması bekleniyordu. Şirket, çok bekletmeden Xiaomi Mi Smart Band 6 cihazını 29 Mart etkinliğinde tanıtacağını duyurdu. Aynı etkinlikte yeni Mi Mix ve Mi 11 serisi akıllı telefonları da tanıtılacak.

Xiaomi henüz Mi Smart Band 6 hakkında pek bir şey açıklamadı. Ancak şirketin ürün pazarlama başkanı tarafından Twitter’da yayınlanan bir video klip bize giyilebilir cihazın farklı renklerini ve saat yüzlerini gösteriyor. Ayrıca Xiaomi’nin Weibo’da paylaştığı bir posterde Mi Smart Band 6’yı farklı bir açıdan görüyoruz. Mi Smart Band 6, Çin’de Mi Band 6 olarak piyasaya sürülecek. Cihaz büyük olasılıkla bir NFC çipi ile birlikte gelecek. Daha önce sızdırılan bilgiler, akıllı bandın yerleşik bir GPS, SpO2 sensörü ve 19 yeni egzersiz moduna sahip olacağını ortaya çıkardı.

Xiaomi Mi Smart Band 6, 29 Mart'ta geliyor

Ek olarak, giyilebilir cihaz bir Pomodoro Zamanlayıcı ile birlikte gelecek. Ayrıca Mi Home platformunu kullanan akıllı ev cihazlarınızı kontrol etmenize izin verecek. Bu özelliğin hem küresel hem de Çin varyantlarında mevcut olup olmayacağı belli değil. Ancak yaklaşan lansmanda bunun da ayrıntılarını öğrenmiş olacağız. Cihaz hakkında bilinenler şu an için kısıtlı. Neyse ki daha fazla bilgiye sahip olmak için çok beklememiz gerekmeyecek. Mi Band 6 ve Mi Mix ve Mi 11 serisi 29 Mart’ta karşımıza çıkacak.

Moto G 5G Plus, Android 11 ailesine katıldı