Xiaomi Smart Band 7 dünya genelinde satışa çıktı

Xiaomi Mi Band 7 Pro 2

İlk olarak Çin’de piyasaya sürülen Xiaomi Smart Band 7 akıllı bileklik, nihayet Çin dışında da satışa sunuluyor.

Son dönemde akıllı saatlerin çok daha popüler hale gelmesi ve akıllı bilekliğin başlıca kullanım alanı olan fitness ve sağlık takibi konusunda da gelişmiş özellikler sunması, akıllı bileklikleri ikinci plana attı. Ancak buna rağmen akıllı bileklikler de hala yeterince ilgi görüyor. Bu sebeple teknoloji dünyasının önde gelen şirketleri de yeni akıllı bileklikler çıkarmaya devam ediyor. Akıllı bileklik modellerine bir yenisini ekleyen bu şirketlerden biri de Xiaomi.

Yeni akıllı bilekliği Xiaomi Smart Band 7‘yi kısa süre önce Çin’de piyasaya süren Xiaomi, sonunda bu akıllı bilekliği Çin dışında da satışa çıkarıyor.

Xiaomi Mi Smart Band 6 kullanıcıları artık metin mesajlarını yanıtlayabilir

Xiaomi Smart Band 7, şirketin bugüne kadarki akıllı bileklikleri arasında en büyük ekrana sahip model olmasıyla dikkat çekiyor. Xiaomi Smart Band 7’nin ekran boyutu 1.62 inç. AMOLED ekranın çözünürlüğü ise 490x192px.

Smart Band 7’nin bataryası, full şarj edildikten sonra 14 gün dayanıyor. 7/24 kalp atışı takip özelliği olan akıllı bileklik aynı zamanda kandaki oksijen oranını da otomatik olarak takip ediyor ve kandaki oksijen düştüğünde kullanıcıyı uyarıyor. Elbette akıllı bileklikte fitness ve uyku takip özellikleri de bulunuyor.

Xiaomi Smart Band 7, ilk olarak satışa sunulduğu Çin’de büyük ilgi gördü. Xiaomi, akıllı bilekliğin şimdiden 1 milyondan fazla sattığını açıkladı.

Meta yeni VR gözlüğünü görücüye çıkardı