Xiaomi Mi Band 3 Türkiye’de satışa sunuldu

Xiaomi Mi Band 3

Çinli dev Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı Mi Band 3 akıllı bilekliği bugün Türkiye’de satışa sunuldu. Peki, Xiaomi Mi Band 3 Türkiye fiyatı ne kadar? İşte Xiaomi Mi Band 3 Türkiye fiyatı!

Çin’in yükselen yıldızı Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yeni telefonları ile birlikte yeni akıllı bilekliği Mi Band 3 modelini tanıtmıştı. iOS ve Android uyumu ile dikkat çeken Mi Band 3, bugün Türkiye’de satışa sunuldu. Peki, Mi Band 3 Türkiye fiyatı ne kadar ve kullanıcılara neler sunuyor?

Xiaomi Mi Band 3 özellikleri ve fiyatı

Mi Band 3, 128 x 80 piksel çözünürlüğünde 0.78 inçlik OLED ekran ile geliyor. Bu akıllı bilekliğin bataryası ise 110 mAh büyüklüğünde. Xiaomi bu batarya ile Mi Band 3’ün 20 gün kullanım ömrü sunduğunu söylüyor.

Bluetooth 4.2 ve NFC bağlantı noktalarına sahip olan Mi Band 3 akıllı bileklik yurtdışında 26 dolar gibi inanılmaz ucuz bir fiyata satılıyor. Yaklaşık bu yüksek kura rağmen 115 TL seviyesinde olan Mi Band 3, Türkiye’de yok artık denilen bir fiyata satılıyor.

Xiaomi Türkiye pazarına ne zaman girecek?

Mi Band 3 Türkiye fiyatı Hepsiburada.com üzerinde tam 229 TL’ye satılıyor. Hatta Hepsiburada.com, Mi Band 3’ün fiyatını 299 TL‘den 229 TL‘ye düşürmüş.

Xiaomi Mi Band 3

Değeri 115 TL olan bir akıllı bilekliğin 229 TL’ye satılması ne kadar doğru orası tartışılır. Bakalım Xiaomi resmi olarak Türkiye’deki faliyetlerinde bu denli agresif bir fiyat politikası izleyecek mi?