Xiaomi Mix Fold 4’ün Yeni Bir Görseli Sızdırıldı

Xiaomi Mix Fold 4

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu Xiaomi Mix Fold 4’ün yeni bir görseli sızdırıldı. Telefon öncülünden farklı bir kamera tasarımına sahip.

Temmuz ayı katlanabilir telefonlar için dolu dolu geçecek. Bildiğiniz gibi Honor merakla beklenen yeni katlanabilir telefonları Honor Magic V3 ve Magic Vs3’ü geçtiğimiz hafta resmi olarak tanıttı. Önümüzdeki günlerde bu kez de sahneyi Xiaomi devralacak. Honor’dan sonra bu kez de Xiaomi iki yeni katlanabilir telefon tanıtacak. Bu telefonlardan biri de Xiaomi Mix Fold 4 olacak.

Son günlerde çeşitli sızıntılara konu olan Xiaomi Mix Fold 4 bugün yeni bir sızıntıyla gündeme taşındı. Bu kez de telefonun yeni bir görseli sızdırıldı. Telefonun tasarımını gözler önüne seren bu görsel, Mix Fold 4’ün kamera tasarımının öncülünden farklı olacağını gösteriyor.

Xiaomi Mix Fold 4

Hatırlarsanız Xiaomi Mix Fold 3’te dörtlü bir arka kamera vardı. Görünüşe bakılırsa Xiaomi Mix Fold 4’te ise üçlü arka kamera olacak. Kamera sayısı azalıyor olsa da bu Mix Fold 4’ün öncülünden altta kalacağı anlamına gelmiyor. Aksine telefon daha gelişmiş kamera özelliklerine sahip olacak. Mix Fold 3’te kullanılan iki telefoto kameranın yerini bu kez tek bir telefoto periskop kamera alıyor. Bu kameranın 100x zoom özelliği sunacağı söyleniyor.

Bugüne kadar gelen tüm sızıntıların arından, Xiaomi Mix Fold 4’ün Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacağını artık büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Daha önce gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunacağı, bu bataryanın şarj hızının ise 100 W olacağı söyleniyor.

Xiaomi Mix Fold 4 ve Xiaomi Mix Flip, 19 Temmuz’da resmi olarak tanıtılacak. Gelişmeler için takipte kalın.

Amazon Prime Day’de 1300 TL’lik Oyun Ücretsiz Olacak