Amazon Prime Day’de 1300 TL’lik Oyun Ücretsiz Olacak

Suicide Squad oyun fragmanı yayınlandı

Normalde 1300 TL’ye satılan Suicide Squad: Kill the Justice League, Amazon Prime Day sırasında Prime üyelerine ücretsiz verilecek.

Tüm Amazon Prime üyelerinin erişimine açık olan Amazon Prime Gaming, Steam ya da Epic Games kadar popüler olmasa da zaman zaman oyun severleri heyecanlandıracak hamleler yapıyor. Her ay oyunseverlere çeşitli ayrıcalıklar sunan Prime Gaming, zaman zaman dikkat çekici oyunları ya da oyun içi içerikleri ücretsiz yapabiliyor.

Geçtiğimiz ay tam yedi oyunu ücretsiz vererek Prime kullanıcılarını sevindiren Amazon Prime Gaming, bu ay çıtayı daha da yükseltiyor. Bildiğiniz gibi 16 Temmuz’da Amazon Prime Day indirim günleri başlayacak. Bu vesileyle pek çok fırsatı kullanıcılara sunacak olan Amazon, oyun tarafında da Prime Day’i boş geçmeyecek. Temmuz ayı başından bu yana 10’dan fazla oyunu ücretsiz olarak veren Amazon, Prime Day sırasında da Suicide Squad: Kill the Justice League’i ücretsiz verecek.

Amazon Prime Day

Geçtiğimiz yıl oyun severlerle buluşan Suicide Squad: Kill the Justice, şu an Steam’de 69 dolara, Epic Games Store’da ise 1300 TL’ye satılıyor. Ama Amazon Prime üyeleri, Amazon Prime Day sırasında, yani 16-17 Temmuz’da bu oyunu ücretsiz olarak alabilecekler. Oyun severlerin tek yapması gereken Amazon Prime Gaming’e gidip bu oyunu talep etmeleri olacak. Ondan sonra oyun kalıcı olarak kendilerinin olacak.

Üstelik Suicide Squad: Kill the Justice League tek başına da gelmiyor. Onun yanı sıra Chivalry 2 ve Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration da Prime Day sırasında ücretsiz hale gelecek.

Honor Magic V3 Tanıtıldı; Piyasadaki En İnce Katlanabilir Telefon