Xiaomi Mix Fold 4’ün Tasarımı Gözler Önüne Serildi

Xiaomi mix fold 4

Piyasadaki en ince katlanabilir telefon olması beklenen Xiaomi Mix Fold 4’ün tasarımını gözler önüne seren yeni bir görsel sızdırıldı.

Katlanabilir telefonlar konusunda Samsung ve Honor’dan sonra belki de en dikkat çekici modelleri çıkaran şirket olan Xiaomi, çok yakında katlanabilir telefonlarına yenilerini ekleyecek. Bunlardan biri de Xiaomi Mix Fold 4 olacak. Son birkaç ayda çeşitli sızıntı ve söylentilere konu olan Mix Fold 4’ün bu ay piyasaya sürülmesi bekleniyor. Biz telefonun çıkışı için beklerken, telefona dair sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun arka panel tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren yeni bir görseli sızdırıldı.

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre Xiaomi Mix Fold 4 piyasaya sürüldüğünde piyasadaki en ince katlanabilir telefon olacak. Zira telefonun önümüzdeki hafta çıkacak Honor Magic V3’ten bile daha ince olacağı söyleniyor.

Xiaomi Mix Fold 4

Bugüne kadar gelen tüm sızıntıların arından, Xiaomi Mix Fold 4’ün Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanacağını artık büyük ölçüde kesinleşmiş durumda. Daha önce gelen bilgilere göre telefonda bu yonga setine 16 GB RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek. Telefonda 5000 mAh’lık bir batarya bulunacağı, bu bataryanın şarj hızının ise 100 W olacağı söyleniyor.

Öte yandan telefonun ana lensinin 50 megapiksel olacağı, ona yeni bir periskop lens ile Mix Fold 3’te de gördüğümüz geniş açılı lensin eşlik edeceği söyleniyor.

Apple Intelligence, Vision Pro’ya Geliyor