Redmi K70 Ultra Bu Ay Piyasaya Sürülecek

Redmi K70

Aralık ayında çıkan Redmi K70 ve K70 Pro’nun daha gelişmiş bir versiyonu olan Redmi K70 Ultra, bu ay içinde piyasaya sürülecek.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi’nin amiral gemisi modellerini oluşturan Redmi K serisi büyümeye devam ediyor. Redmi K70 ve K70 Pro’yu aralık ayında piyasaya süren şirket, şimdi bunlara bir de Ultra modeli eklemeye hazırlanıyor. Redmi K70 Ultra’nın lansman tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da bu hafta ortaya çıkan bilgiler sayesinde telefonun temmuz ayı içinde piyasaya sürüleceği kesinleşmiş oldu.

Redmi Başkanı Wang Teng Thomas’ın Weibo hesabı üzerinden yaptığı paylaşım, telefonun bu ay içinde piyasaya sürüleceğini ortaya çıkardı. Öte yandan telefonun kutu tasarımını gözler önüne seren yeni bir görsel de ortaya çıktı.

Redmi K70 Ultra

Öncülü gibi Redmi K70 Ultra da performans odaklı bir telefon olacak. Yaklaşık 410 dolara piyasaya sürülecek olan telefonun bu fiyat aralığındaki en iyi performans telefonu olacağı söyleniyor. Elbette bunun doğru olup olmadığını telefon çıktığında göreceğiz.

Daha önce gelen bilgilere göre K70 Ultra, Dimensity 9300 Ultra yonga setinden güç alacak. Hatırlarsanız bu yonga seti daha önce iQOO Neo 9S Pro’da da kullanılmıştı. Ancak Neo 9S Pro’nun aksine K70 Ultra’da bu yonga setine güçlü bir GPU’nun da eşlik edeceği söyleniyor. Telefonda 24 GB LPDDR5x RAM ile 1 TB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Telefon 8T OLED bir ekrana sahip olacak. 1.5K çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 144 Hz olacak. Telefonun bataryasının ise 5500 mAh olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre bu bataryanın şarj hızı 120 W olacak. Son olarak kameraya geldiğimizde, telefonda 50 + 8 + 2 megapiksellik üçlü bir kameranın bulunacağı söyleniyor.

Apple Intelligence, Vision Pro’ya Geliyor