Xiaomi Mi Note Yoğun İlgiyle Karşılandı

Xiaomi Mi Note Pro

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi Note dün Çin’de ön siparişe sunuldu ve yoğun ilgiyle karşılandı.

Piyasaya sürdüğü düşük maliyetli akıllı telefonların özellikle yükselişte olan pazarlarda yoğun ilgi görmesiyle akıllı telefon pazarındaki etkinliğini hızla arttıran ve dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olmayı başaran Xiaomi, üst düzey akıllı telefonlarda da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Samsung ve Apple gibi teknoloji devlerine sağlam bir rakip olacak gibi görünen Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardığı üst düzey akıllı telefonları kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Xiaomi_Mi_Note_Pro

Xiaomi tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi Note ve Mi Note Pro etkileyici donanımsal özellikleriyle ilgi çekmeyi başarırken, özellikle Mi Note kullanıcıların gönlünü kazanmayı başarmış gibi görünüyor.

450 dolarlık fiyatıyla Xiaomi kullanıcılarının alışık olduğundan çok daha pahalı bir cihaz olan Xiaomi Mi Note’un nasıl bir satış performansı göstereceği merak konusu olsa da, ön siparişe sunulan telefonun ilk günlerdeki performansı tüm kuşkuları gidermeye yetti.

Xiaomi cephesinden resmi bir açıklama gelmediği için ön sipariş veren kullanıcıların sayısı tam olarak bilinmiyor olsa da, firmaya yakın kaynaklar Xiaomi Mi Note‘un ilk günlerdeki performansının oldukça etkileyici olduğunu söylüyorlar.

Kullanacağı Snapdragon 810 işlemcinin üretim aşamasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle çıkışı ertelenen Mi Note Pro’nun nasıl bir performans sergileyeceğini görmek için ise Mart ayına kadar beklememiz gerekecek.

Mars’taki İlk İşletim Sistemi Ubuntu Olabilir