Xiaomi Mi Note Plus Hakkında İlk Detaylar

Xiaomi Mi Note Plus

Xiaomi tarafından geçtiğimiz aylarda tanıtlan Mi Note Pro’nun büyük boyutlu versiyonu olan Xiaomi Mi Note Plus hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Özellikle Çin ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda ilgiyle karşılanan düşük maliyetli akıllı telefonları sayesinde akıllı telefon pazarındaki etkinliğini önemli ölçüde arttıran Çinli telefon üreticisi Xiaomi, merakla yeni amiral gemisi akıllı telefonları Xiaomi Mi Note ve Mi Note Pro’yu geçtiğimiz aylarda düzenlediği etkinlikle resmi olarak tanıttı. Kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan Mi Note Pro’nun çıkışı için bekleyiş devam ederken, bu telefona eşlik edecek olan Xiaomi Mi Note Plus hakkında ilk detaylar da gün yüzüne çıktı.

Xiaomi_Mi_Note_Plus

Çin basını tarafından ortaya çıkarılan yeni bilgiler, Xiaomi Mi Note Plus adını taşıyan bu yeni cihazın da Mi Note Pro’nun yanı sıra performans testlerinde görüldüğünü ve Mi Note Pro’yla benzer özelliklere sahip olduğunu çıkardı. Oldukça gelişmiş donanımsal özelliklere sahip Mi Note Pro’da da kullanılan tartışmalı Snapdragon 810 işlemciyi kullanacak olan Mi Note Plus, bunun yanı sıra 4 GB RAM’e sahip olacak. Telefonun diğer donanımsal özellikleri şimdilik belirsizliğini korusa da telefonun adında yer alan Plus ifadesi 6 inçe yakın boyutlarda bir phabletin bizi beklediğini gösteriyor.

Dün yayınladığı açıklamayla özel tasarım Mi Note Natural Bamboo Edition’ı resmi olarak tanıtan Xiaomi’nin bu açıklamada Mi Note Plus‘a yer vermemiş olması, telefonun bir süre daha resmi olarak tanıtılmayacağı şeklinde yorumlandı.

VAIO Akıllı Telefon Pazarında Sony’e Rakip Olacak