Xiaomi Mi Note Pro Resmi Olarak Tanıtıldı

Xiaomi Mi Note Pro

Etkileyici donanımsal özellikleriyle dikkat çeken 5.7 inçlik Xiaomi Mi Note Pro, geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın toplantısıyla resmi olarak tanıtıldı.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi Note‘u geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısılya resmi olarak tanıtan Çinli telefon üreticisi Xiaomi, bununla da yetinmedi ve amiral gemisi ürününün daha da gelişmiş bir versiyonunu da görücüye çıkardı. Xiaomi Mi Note Pro adını taşıyan bu yeni akıllı telefon LG G Flex 2’nin ardından Snapdragon 810 işlemciyi kullanan ikinci akıllı telefon olurken, üst düzey donanımsal özellikleri sayesinde kullanıcıları etkilemeyi başardı.

Xiaomi_Mi_Note_Pro

Xiaomi Mi Note’da olduğu gibi 2560 x 1440 çözünürlükte 5.7 inç dokunmatik ekrana sahip olan Mi Note Pro’nun diğer donanımsal özellikleri arasında 64 bit Snapdragon 810 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera, 4 megapiksel ön kamera ve 3,090 mAh batarya yer alıyor. 4G LTE ve 3G bağlantı desteği sunan ve çift SIM kart girişi bulunan telefonun Android 5.0 Lollipop tabanlı MIUI’yla çalışacağı söyleniyor.

Donanımsal özellikleri sayesinde piyasadaki en üst düzey akıllı telefonlar arasına girmeyi başaran Xiaomi Mi Note Pro’nun yaklaşık 530 dolara satışa sunulması bekleniyor.

Apple Watch’tan Beklentiler Yükseliyor