Lenovo A6000 Yoğun İlgiyle Karşılandı

Lenovo A6000

Lenovo tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan Lenovo A6000, dün Hindistan’da ön siparişe sunuldu ve kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Teknoloji devlerinin amiral gemisi akıllı telefonlarıyla sürdürdüğü rekabet hız kesmeden devam ediyor olsa da, son aylarda akıllı telefon pazarında dengeleri değiştiren düşük maliyetli akıllı telefonların gördüğü yoğun ilgi gördü. Özellikle Çin ve Hindistan gibi dev nüfuslu gelişmekte olan pazarlarda yoğun ilgiyle karşılanan düşük maliyetlerin bu başarısı, birçok telefon üreticisinin bu alana daha fazla yatırım yapmasına neden oldu.

Lenovo_A6000

Gelişmekte olan pazarlara yatırım yapan bu firmalar arasında yer alan Çinli telefon üreticisi Lenovo, geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı düşük maliyetli yeni akıllı telefonu Lenovo A6000‘i dün ön siparişe sundu. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulan telefonun gördüğü yoğun ilgiye dikkat çeken Lenovo, Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamayla Lenovo A6000’in saniyeler içerisinde 10.000 adet satmayı başardığını duyurdu.

Lenovo‘nun bu büyük başarısında Xiaomi ve Micromax gibi firmaların yolundan giderek yeni akıllı telefonunu sadece online platformlar üzerinden satışa sunmasının önemli bir rol oynadığı belirtiliyor.

Samsung Z1’in Satış Performansından Memnun