OnePlus’tan uygun fiyatlı akıllı televizyon geliyor

oneplus logo

OnePlus , genellikle “amiral gemisi katili” unvanına sahip ekonomik fiyatlı üst seviye akıllı telefon modelleriyle bilinir. Şimdi de sırada yeni bir akıllı TV var.

OnePlus firması, geçtiğimiz eylül ayında 55 inç değerde, 4K çözünürlüklü bir akıllı televizyon tanıtmıştı. Android işletim sisteminin bulunduğu bu televizyon, Alexa desteği de sunuyor.
Şimdi de sırada yeni bir akıllı televizyon var. OnePlus Kurucusu ve CEO’su Pete Lau, Twitter’dan bir mesaj paylaşarak yeni televizyonun yolda olduğunu duyurdu. Şimdilik televizyona dair pek detay yok, ama ortada dikkat çekici bir slogan var: “Daha akıllı bir TV, daha akıllı bir fiyata. 2 Temmuz’da geliyor.”

OnePlus , akıllı telefon pazarında yaptığını şimdi de akıllı televizyon pazarında deniyor. Yani uygun fiyata üst seviye özellikleri bu kez de televizyon tarafında sunmak istiyor. Bir dikkat çekici detay ise, ürünün Hindistan pazarına yönelik hazırlanıyor olması. Daha sonrasında farklı pazarlara yönelik çalışmalar da olur mu, bunu da zaman gösterecektir.

Bu arada OnePlus dışında, şu aralar Oppo da yeni bir akıllı televizyon hazırlığı içerisinde. Firma, Çin’de 5G’nin birinci yılı olması şerefine kolları sıvadı. Bakalım onlar da nasıl bir model tanıtacak…

OnePlus'tan uygun fiyatlı akıllı televizyon geliyor

En iyi flört ve ilişki uygulamaları – 2020

Xiaomi Mi Band 5 tüm tasarımı ile gün yüzüne çıktı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, akıllı bileklik konusunda rakiplerine taş çıkarmaya devam ediyor. Serinin bir önceki modelinde ekranı biraz daha büyüten ve daha fazla kullanım alanı sunan Xiaomi, şimdi ise yeni modeli ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi görünüyor. Bugün sızan Xiaomi Mi Band 5 basın görselleri bilekliğin ekran boyutu konusunda fark edilir bir şekilde büyüyeceğini gözler önüne seriyor.

70 dolar fiyat bandında satışa sunulmasını beklediğimiz bu modelde Amazon Alexa ses asistanı desteği de yer alacak. Bu sayede Apple Watch gibi sesli asistanı kullanarak işlemler yapabileceksiniz. Ancak bu özelliğin Türkiye’de çalışmayacağını ve çalışsa bile sadece Android telefonlarda çalışacağını belirtelim.