Xiaomi Mi TV ES 2022 serisinin özellikleri ve fiyatı açıklandı

Xiaomi Mi TV ES 2022

Xiaomi, akıllı telefon ve akıllı saat sektöründen sonra ev teknolojik aletlerinde de başarısını kanıtladı. Şirket, yakında Mi TV 6 serisini sunacak. Ancak bugün gelen yeni bir habere göre, Xiaomi bununla yetinmeyecek. Lansmanda ayrıca tanıtılması beklenen bir de  Xiami Mi TV Es 2022 TV var. Cihazın özellikleri ise şirket tarafından açıklandı. Gelin bu yepyeni TV serisine bir göz atalım.

Xiaomi, 28 Haziran’da Çin’de yepyeni Mi TV 6 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak şirket, bu tarih extradan bir cihaz daha tanıtabilir. Çinli teknoloji devi, Mi TV ES 2022 adlı başka bir akıllı TV ailesini de tanıtabilir. Xiaomi bu yeni cihaz hakkında bilgi konusunda da oldukça cömert davrandı. Teknik özellikleri ve fiyatı dahil bir çok özellik şirket tarafından şimdiden açıklandı. İşte yeni televizyon serisinin özellikleri: Mi TV ES 2022, 4.000 CNY (620 $) civarında fiyatlandırılacak ve Xiaomi’ye göre, istenen fiyata kıyasla benzersiz özellikler sunacaklar. TV’deki paneller özel olarak tasarlanmış. TV’nin panelleri yüksek maksimum parlaklığı ve mükemmel renk doğruluğunu destekleyecek.

Xiaomi Mi TV ES 2022

Ek olarak, Mi TV ES 2022 serisi, tam ekran deneyimi için ince gövde ve çerçeveye sahip olacak. Bir dizi güçlü yerleşik hoparlör Mi TV 6 serisinde olduğu gibi burada da iyi bir ses deneyimi sunacak. Cihaza hiç dokunmadan ses kontrolü sağlama gibi gelişmiş özellikleri olacak.  TV’ler, Xiaomi ekosistemiyle iyi çalışacak şekilde tasarlanmış ve göz koruması ile mavi ışık emisyonlarını sınırlama konusunda sertifikalandırılmış.

Tecno Phantom X modelini Türkiye’ye de getirecek