Asus dizüstü bilgisayar modellerine yeni modeller eklemeye devam ediyor

Strix Scar 17

Asus, ünlü Zenbook ve Vivobook serilerinden bir dizi yeni laptop modelini duyurdu. Bu dizüstü bilgisayarlar, dikkate değer özellikleriyle geliyor. İşte yeni dizüstü bilgisayarlar hakkında detaylar.

Asus dizüstü bilgisayar modellerine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Asus Zenbook S 13 OLED Öncelikle Zenbook S 13 OLED modelinden bahsedersek, şirket, yeni notebook’u dünyanın en ince OLED dizüstü bilgisayarı olarak tanıtıyor. Başka bir deyişle, bu OLED dizüstü bilgisayarı en kompakt ve taşınabilir laptop olarak dikkat çekiyor, sadece 1 kilogram ağırlığında ve 1 cm kalınlığında. Bu modeller ayrıca, korozyon koruması, alüminyum şasisinin kaynaklanması için düşük etki yöntemleri ile birlikte üstün bir metalik tasarıma sahip.

asus

Asus Zenbook S 13 OLED’in altında, 13. Nesil Intel Core i7 işlemci bulunuyor ve en fazla 32 GB LPDDR5 RAM ve 1 TB PCIe 4.0 SSD ile eşleştiriliyor. İsminden de anlaşılacağı gibi, 13.3 inç Lumina OLED ekranıyla birlikte geliyor ve 16:10 en-boy oranı, 2.8K çözünürlük ve Dolby Vision sertifikasyonu özelliklerine sahip. Diğer dikkat çeken özellikleri arasında Dolby Atmos desteği, WiFi 6E, Bluetooth 5.2 ve Windows Hello için kızılötesi sensörlü FHD kamera yer alıyor.

asus 1

Asus dizüstü bilgisayar modellerine yeni modeller eklemeye devam ediyor

Zenbook 14 Flip OLED Asus Zenbook 14 Flip OLED modeli, S 13 modelinden birçok yönden farklılık gösteriyor. Daha büyük, 14 inç Lumina OLED ekranına sahip. Ancak, en dikkat çekici farklılık 360 derecelik menteşe içermesi. Laptop, alüminyum gövdeye sahip ve dokunmatik desteği sunan, 2.8K çözünürlüklü bir ekrana sahip, bu da dönüştürülebilir bir tasarım sunuyor. Yeni laptopun altında, Iris Xe grafikleri ile donatılmış 13. Nesil Intel Core i7 ve i5 CPU, 16 GB LPDDR5 RAM ve PCIe Gen 4 SSD bulunuyor.

asus rog1

Asus Bu dizüstü bilgisayar, hızlı şarj desteği de sunan 75Whr bir batarya paketi ile çalışıyor. Yeni Flip notebook, bağlantı için Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2 ve HDMI 2.1 portlarına sahip. Diğer dikkat çeken özellikleri arasında, WiFi 6E, Windows Hello için kızılötesi sensörlü FHD kamera, Dolby Atmos desteği ve Windows 11 ve Asus Pen 2.0 stilüs desteği yer alıyor. Asus dizüstü bilgisayar modellerine yeni modeller eklemeye devam ediyor.

Street Fighter 6 ücretsiz demosu 26 Nisan’da geliyor