Xiaomi 75 inç Full Screen TV Pro tanıtıldı!

Mi Full Screen TV Pro

Xiaomi 75 inç Full Screen TV Pro tanıtımını gerçekleştirdi. Xiaomi ayrıca bugün düzenlediği etkinlikte Mi TV 4A 60 inç modelini de satışa sundu.

Xiaomi bugün düzenlediği etkinlikle iki yeni akıllı televizyonunu tanıttı. Dilerseniz Full Screen TV Pro 75 inç ve Mi TV 4A 60 inç olarak isimlendirilen televizyonların özelliklerine bir göz atalım.

Xiaomi Full Screen TV Pro 75 inç ile kendi ailesinin en büyük seçeneğini tanıttı. Bu televizyon 2019 yılında piyasaya sürülen 43 inç, 55 inç ve 65 inç modellerin üstünde yer aldı. Şirketin premium modelleri arasında yer alacak olan televizyon alüminyum alaşım bir çerçeve ile geliyor. Bu dar çerçeveler sayesinde %97 ekran gövde oranına sahip olacak olan televizyonun üst çerçevesi diğerlerine göre biraz daha kalın. Bunun nedeni firmanın logosunu üst kısma yerleştirmiş olması.

Redmi Band Tanıtıldı! Detaylar haberimizde

Televizyon 1.9GHz hızında çalışan 4 çekirdekli 64bit bir işlemciye sahip. Bu işlemci 12nm fabrikasyon süreci sonunda üretilen ve güç tasarrufu konusunda oldukça iddialı olan FinFET yonga seti. Akıllı televizyon 2GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip. PatchWall işletim sistemi yüklü olarak gelen televizyon inç Tencent Video, Youku ve VOD gibi önceden yüklenmiş birkaç video program ile birlikte geliyor. 846 dolardan satılacak olan cihaz 4K panele sahip ve yonga seti 8K video oynatımını destekliyor.

Full Screen TV Pro

Mi TV 4A 60 inç özellikleri

Xiaomi ayrıca önceden var olan Mi TV 4A modeli için yeni bir varyant tanıttı. Bu sürüm 60 inçlik bir model ve 4K LCD ekrana sahiptir.Ekranın her tarafında nispeten ince çerçeveler mevcut. Tıpkı Full Screen modelinde olduğu gibi bu modelde de PatchWall işletim sistemi yüklü. Televizyon 2GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip. Fiyatı ise 281 dolar olarak açıklandı.