Blizzard, oyun severler için müjdeyi duyurdu

Blizzard, oyun severler için müjdeyi duyurdu

Blizzard, oyunculara resmi çıkışından önce Diablo IV’ü denemeleri için bir şans daha veriyor. İşte tüm detaylar.

Yayıncı,  merakla beklenen 6 Haziran’daki lansmanı için altyapısını hazırlarken, oyunun Server Slam’i konsol ve PC oyuncularına açılacak. Oyunların keşif yapması için 48 saat verilecek. Server Slam, 12 Mayıs ile 14 Mayıs  arasında gerçekleşecek. Windows PC, PS5/4, Xbox Series X/S veya Xbox One’daki oyunculara açık olacak. Blizzard tarafından sunulan etkinlik sayesinde oyun severler favori içeriklerine bir kez daha erişebilecek.

Blizzard, oyun severler için müjdeyi duyurdu

Blizzard, “Burning Hells’in en kanatlı entrikalarından biri” olarak tanımladığı bazı zorluklar sunacak. Böylece oyun severler merakla beklenen lansmanı beklerken eğlenecek bazı şeyler bulabilecekler. Bu engelleri başarı ile tamamlayan oyun severler beta sürümde bazı haklara sahip olacak. Bu yıl oyun severler için oldukça güzel içeriklere ev sahipliği yaptı. Bu kapsamda bu ve daha fazlasının da gelmesi söz konusu olabilir.

Diablo oyun severler tarafından ilgi ile karşılandı denebilir. Şirket bu sebeple oyun severler lansmanı beklerken oyalanabilecekleri içerikleri sunmaya devam ediyor. Eğer siz de Diablo hayranı iseniz oyunu tekrar deneyimleme şansından yararlanabilirsiniz. Engadget’ten Igor Bonifacic, Diablo IV’ü Aralık ayındaki bir ön izlemede ve daha yeni betalarda denedi ve olumlu yourumlar yaptı. Yaklaşan oyun, serinin tanıdık köklerine bağlı kalırken ve hızını yavaşlatırken, hikayeye ve oynanış detaylarına etkileyici bir yaklaşım sunacak.

Redmi Note 12 Pro inceleme! Önceki modellerle benzerlikler ve farklar neler?