Xiaomi akıllı gözlük pazarını ele geçirmeye başladı

Xiaomi gelirlerinde düşüş yaşandığını bildirdi

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bir süredir üzerinde çalıştığı yeni akıllı gözlüklerini nihayet satışa sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi akıllı gözlük pazarını ele geçirmeye başladı. Xiaomi, yakın zamanda piyasaya sürülecek yeni giyilebilir cihazlar arasında Mijia akıllı ses gözlüklerinin de bulunduğunu duyurdu. Bu gözlükler, Nisan ayının 12-26 tarihleri arasında fonlama için piyasaya sürülecek ve fonlama fiyatı 799 yuan olacak. Bu fiyattan alım yapanlar ise, gözlüğü hem öncelikli hem de uygun fiyattan satın almış olacaklar. Gözlükler şık ve ergonomik tasarıma sahip olup sadece 38.1 gram ağırlığındadır.

Xiaomi yeni kablosuz AR gözlüklerini tanıttı

Xiaomi, Mijia Akıllı Ses Gözlüklerinin çift anti-sızıntı, arama sırasında gürültü azaltma, uzun pil ömrü, çift cihaz bağlantısı ve iki tarafta ultra uzun dokunma özelliklerine sahip açık ses alanı sunmaktadır.

Xiaomi

Xiaomi akıllı gözlük pazarını ele geçirmeye başladı

Gözlükler, 128mm2 ultra dinamik denge birimi, SBS2.0 çift süspansiyonlu denge yapısı ve ses çevreleme algoritması kullanılarak sürükleyici bir ses deneyimi sunar. Ayrıca, çağrı etkisini zekice artıran çift mikrofonlu ışın yapay zeka çağrı gürültü azaltma algoritması, tınıyı geri yükler ve istikrarlı ve net bir ses konferansı sağlar.

Xiaomi Hindistan'da para aklama iddiası!

Gözlükler tüm gün bataryası ömrünü destekler, sürekli konuşma için yedi saat, sürekli müzik dinleme için on saat ve günlük 22 saat batarya ömrü sunar. Her iki tarafta da 30mm uzunluğunda dokunmatik alanı olan gözlükler, birçok kullanım için uygundur ve uzun basma ile farklı sesli asistanlar uyanabilir. Mijia akıllı ses gözlükleri, manuel değiştirme olmadan çift cihaz bağlantısını destekler, bu sayede aynı anda iki Bluetooth terminaline kolayca bağlanabilirsiniz. Gözlükler ayrıca, gözlükleri bulma, giyme tespiti ve IP54 toz ve su geçirmezlik gibi özellikler sunar.

Huawei Nova 11 serisi için geri sayıma geçti